Voormalig president Donald Trump heeft zijn zinnen gezet op New Jersey als doelwit voor zijn volgende presidentiële campagne, waarmee hij aangeeft een staat te willen winnen die sinds 1988 consequent Democratisch heeft gestemd bij presidentsverkiezingen. Trump bracht zijn ambities over tijdens een lokaal radio-interview op New Jersey 105.1, en onderstreepte daarmee zijn belofte om niet alleen mee te doen, maar om een overwinning te behalen in New Jersey. Zijn vertrouwen blijft onverminderd ondanks de historische stempatronen van New Jersey en zijn eerdere verliezen in de staat van Joe Biden en Hillary Clinton.

[embedded content]

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

[embedded content]

Trump benadrukte het strategische belang van New Jersey, een staat die voor het laatst op een Republikeinse presidentskandidaat stemde toen George H.W. Bush won in 1988. Ondanks deze uitdagingen benadrukte Trump zijn aankomende rally in Wildwood, gelegen in het Republikeins gezinde Cape May County, waarmee hij een direct beroep doet op zijn basis in traditioneel conservatieve gebieden.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trump-wil-blauwe-staat-omverwerpen-die-al-8-opeenvolgende-verkiezingen-niet-rood-is-geweest-videos.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trump-wil-blauwe-staat-omverwerpen-die-al-8-opeenvolgende-verkiezingen-niet-rood-is-geweest-videos.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trump-wil-blauwe-staat-omverwerpen-die-al-8-opeenvolgende-verkiezingen-niet-rood-is-geweest-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trump-wil-blauwe-staat-omverwerpen-die-al-8-opeenvolgende-verkiezingen-niet-rood-is-geweest-videos-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trump-wil-blauwe-staat-omverwerpen-die-al-8-opeenvolgende-verkiezingen-niet-rood-is-geweest-videos-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trump-wil-blauwe-staat-omverwerpen-die-al-8-opeenvolgende-verkiezingen-niet-rood-is-geweest-videos-4.jpg 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/05/2024.05.06-01.19-redvoicemedia-6638d8c829cea-600×337.jpg

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

De beweringen van Trump zijn door lokale Democraten en de Biden-campagne met scepsis ontvangen. De Democratische afgevaardigde Mikie Sherrill wees het idee van een gastvrije omgeving voor Trump in New Jersey van de hand en de communicatiedirecteur van Biden’s campagne, Michael Tyler, bagatelliseerde de strategie van Trump en richtte zich in plaats daarvan op het veiligstellen van de benodigde 270 kiesmannen. Trump’s focus op New Jersey toont zijn bredere strategie om Democratische bolwerken uit te dagen in de race van 2024.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *