In een schokkend incident in de buurt van Times Square werd een toerist op wrede wijze aangevallen door een serie-delinquent. Cyril Destin, een 62-jarige man met een problematisch verleden dat 14 arrestaties omvat, wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben neergestoken tijdens een niet-uitgelokte aanval. De verontrustende gebeurtenis vond plaats op een drukke stoep in New York toen Destin, die een rollator gebruikte, de vrouw plotseling aanviel toen ze langs Port Gourmet Deli liep op West 43rd en Eighth Avenue. Op video is te zien hoe Destin uit zijn rollator springt, een groot mes hanteert en de vrouw op de borst slaat.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

De beelden laten de agressie van Destin zien en de daaropvolgende paniek onder omstanders. Na de steekpartij keerde hij nonchalant terug naar zijn stoel buiten de delicatessenzaak, met het mes nog in zijn hand, omstanders schokkend met zijn kalme houding. De politie reageerde snel, arresteerde Destin ter plekke zonder verdere incidenten en vond het wapen dat bij de aanval was gebruikt.

Destin werd na zijn arrestatie naar het Bellevue ziekenhuis gebracht, waar hij werd vastgehouden voor een psychologische evaluatie. Ondertussen werd het slachtoffer, een 46-jarige vrouw die ook naar het Bellevue werd gebracht, behandeld voor een ernstige borstwond en er werd gemeld dat ze in stabiele toestand was.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/terreur-op-times-square-seriedader-steekt-nietsvermoedende-toerist-neer-video.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/terreur-op-times-square-seriedader-steekt-nietsvermoedende-toerist-neer-video.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/terreur-op-times-square-seriedader-steekt-nietsvermoedende-toerist-neer-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/terreur-op-times-square-seriedader-steekt-nietsvermoedende-toerist-neer-video-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/terreur-op-times-square-seriedader-steekt-nietsvermoedende-toerist-neer-video-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/terreur-op-times-square-seriedader-steekt-nietsvermoedende-toerist-neer-video-4.jpg 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/05/2024.05.06-01.19-redvoicemedia-6638d8c829cea-600×337.jpg

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Dit incident heeft de aandacht gevestigd op de voortdurende bezorgdheid over de openbare veiligheid en de problemen met de geestelijke gezondheid in de stad. Jamal Mubare, eigenaar van de delicatessenzaak, vertelde dat Destin regelmatig in zijn winkel komt en dat hij in een nabijgelegen daklozenopvang woont. Mubare beschreef Destin als over het algemeen ongevaarlijk, maar speculeerde dat een medicijninzinking tot de gewelddadige uitbarsting zou kunnen hebben geleid

De gemeenschap worstelt nu met de realiteit van deze willekeurige daad van geweld in zo’n druk toeristisch gebied. Er zijn discussies gaande over maatregelen om dergelijke incidenten te voorkomen en om de bredere kwesties van geestelijke gezondheidszorg en openbare veiligheid in New York City aan te pakken.

Het systeem van binnenuit laten instorten: De Cloward-Piven-strategie begrijpen [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *