Vorige zaterdag kwam rapper Sexyy Red, ook bekend als Janae Wherry, in juridische problemen nadat er een heftige vechtpartij uitbrak op Newark Liberty International Airport in New Jersey. De 26-jarige muzikante, die eerder in verband werd gebracht met Drake, werd op bewakingsbeelden vastgelegd terwijl ze in een verhitte woordenwisseling verwikkeld was met de beveiliging van de luchthaven en een andere groep, zoals gemeld door TMZ en bevestigd door politieverslagen

De videobeelden die door de publicatie zijn verkregen tonen het chaotische tafereel toen Sexyy Red zich in de strijd mengde en een metalen standaard probeerde te hanteren in het midden van een gevecht tussen verschillende mannen op de luchthavenvloer. Hoewel het erop lijkt dat ze geen fysiek contact maakte, werd ze vervolgens in bedwang gehouden en samen met een paar anderen in hechtenis genomen nadat de beveiliging van de luchthaven ingreep.

Help vader zijn overlevingsvoorraad aan te vullen met 25 jaar houdbaar STEAK

[embedded content]

Naar aanleiding van het incident deelde Sexyy Red de volgende ochtend een clip met de tekst: “Goedemorgen, ik kom net vrij” en bood aan de telefoons te vervangen van degenen die betrokken waren bij de woordenwisseling op het vliegveld door hen aan te moedigen rechtstreeks contact met haar op te nemen.

[embedded content]

Volgens de Havendienst werd Sexyy Red gearresteerd voor verstoring van de openbare orde, terwijl andere personen die betrokken waren bij de woordenwisseling werden aangeklaagd voor mishandeling. De vermeende slachtoffers zouden lichte verwondingen hebben opgelopen, waardoor ze in het ziekenhuis moesten worden behandeld.


De meningen geuit door medewerkers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van RVM News. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *