Foto: Andrew Bridgen (Videostill YouTube/Resistance GB)

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen gaf vorige week één van de belangrijkste speeches van zijn leven. Het debat ging over de oversterfte en de oorzaak daarvan: de experimentele coronaprikken.

Toen hij zich 18 maanden geleden voor het eerst uitsprak hierover, was er al genoeg bewijs, maar inmiddels is het bewijs overweldigend, zei Bridgen na afloop van het debat in gesprek met Resistance GB.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/parlementslid-ik-vrees-dat-het-erger-wordt-dan-de-holocaust-1.png

Elke week komt er wel een nieuw onderzoek naar buiten. Pas geleden nog werd er een paper gepubliceerd over een link tussen de boosterprikken en kankersterfte. Dat heeft te maken met de DNA-sequentie SV40 in het vaccin, lichtte Bridgen toe. Pfizer heeft dit achtergehouden.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Erger dan de Holocaust

De meeste andere politici hebben volgens hem bloed aan hun handen. Ze hebben de afgelopen jaren steeds beweerd dat de vaccins veilig en effectief waren. En nu spreken ze zich niet uit omdat er verkiezingen aankomen.

Bridgen werd uit de Britse Conservatieve Partij gegooid omdat hij had getwitterd dat een vooraanstaande cardioloog had gezegd dat de vaccinuitrol de ergste misdaad tegen de menselijkheid sinds de Holocaust is. “Ik vrees dat het erger wordt dan de Holocaust,” zei het parlementslid.

Die wordt alleen maar groter

Hij benadrukte dat er wereldwijd nu al tussen de 10 en 20 miljoen mensen zijn gedood door deze experimentele vaccins. “En de aantallen blijven stijgen.”

Bridgen ziet dat er een internationale beweging is die strijdt tegen de globalisten. “En die wordt alleen maar groter.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *