Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Israël bombardeerde de Iraanse ambassade in Syrië. Als reactie bombardeerde Iran twee afgelegen militaire vliegvelden in Israël. Plotseling is heel de EU tegen Iran en schenden ze daar alle mensenrechten. Onzin, zei Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

“Iran moet blijkbaar gestraft worden voor haar steun aan Rusland. En daarom zeg ik aan alle burgers in de EU: dit doen uw leiders in de EU,” aldus De Graaff.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/onze-zonen-moeten-straks-in-de-hel-van-oekraine-vechten-en-sterven-voor-multimiljardairs-in-amerika-1.png

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Sterven in de hel van Oekraïne

Ze prijzen onze vrijheid, maar dwingen mensen tot vaccinatie. Ze prijzen onze democratie, maar censureren en demoniseren de oppositie. Ze prijzen onze welvaart, maar pakken ons geld af en vervangen dat door digitale spaarpunten, somde het Europarlementslid op.

“Ze verkondigen vrede, maar onze zonen moeten straks in Oekraïne vechten en sterven voor multimiljardairs in Amerika, want na een half miljoen doden en invaliden zijn de soldaten daar op.”

Maar oja, de EU discrimineert niet. Ook de kinderen van immigranten mogen sterven in de hel van Oekraïne, voegde hij toe.

Stem tegen de EU

De Russische minister van Defensie Sjojgoe heeft dinsdag gezegd dat er sinds februari 2022 bijna 500.000 Oekraïense soldaten zijn gesneuveld.

De Graaff riep mensen op om tijdens de komende verkiezingen tegen de EU te stemmen. Volgens de peilingen staat rechts op een behoorlijke winst.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9
18
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *