Foto: Lorena Diblasi (Videostill Rumble/LAQUINTACOLUMNAOFICIAL)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Onderzoeker Lorena Diblasi en professor Marcela Sangorrín van de Nationale Universiteit van Comahue in Neuquén in Argentinië hebben in 2022 een aantal coronavaccins bestudeerd met een fluorescentiemicroscoop.

Alles moest in het geheim gebeuren omdat de inhoud van de flesjes niet onderzocht mocht worden.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/onderzoekers-leggen-covidvaccins-onder-microscoop-en-slaan-steil-achterover-50-elementen-waaronder-arseen-en-uranium-1.png

In een vaccin uit een Pfizer-batch die ernstige schade bij iemand had veroorzaakt, FN1672, werd een vreemd deeltje ontdekt dat niet thuishoort in een vaccin. Alleen al om die reden zouden deze ‘vaccins’ van de markt gehaald moeten worden, zei Diblasi.

Een lint

Ze troffen iets aan in een vaccin van Pfizer wat volgens haar ongetwijfeld grafeenoxide is. In een ander vaccin stuitten ze op een deeltje dat leek op een lint.

De vreemde deeltjes zaten ook in AstraZeneca. In dat vaccin vonden ze deeltjes die ook leken op grafeenoxide en die koolstof en zuurstof bevatten, maar ook veel koper.

In een Pfizer-vaccin uit batch FK8892 troffen ze een deeltje aan dat voor 50 procent uit ijzer bestond en dat ook chroom, koper en mangaan bevatte. Weer een ander deeltje bleek te bestaan uit silicium, cesium, titanium, fluor en broom.

Niemand doet iets

Het bewijs is overgedragen aan het Argentijnse ministerie van Volksgezondheid, aan justitie, aan toezichthouders, maar niemand doet iets. Er worden geen onderzoeken ingesteld.

Diblasi wees erop dat de coronavaccins niet zijn ontwikkeld in de laboratoria van vaccinmakers, maar door Darpa, de onderzoekstak van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Veel mensen zijn stervende of gestorven als gevolg van de substanties die ze ingespoten hebben gekregen. De hele wereldbevolking is vergiftigd. Dat wil zeggen: de mensen die gevaccineerd zijn, aldus Diblasi.

Meer dan 50 scheikundige elementen

“Het is ongelooflijk wat we hebben gevonden. Meer dan 50 (!) scheikundige elementen in de vaccins, waaronder lithium, beryllium, borium, magnesium, aluminium, kalium, calcium, vanadium, chroom, ijzer, kobalt, maar ook arseen, gallium, seleen en zelfs cerium, europium, dysprosium, hafnium en uranium.”

Calcium kan verklaren waarom hersenscans in sommige gebieden verkalking laten zien, zei ze.

De Argentijnse onderzoekers doken in de literatuur en ontdekten dat dysprosium en europium in combinatie met grafeenoxide worden gebruikt om quantumdots, piepkleine halfgeleiderdeeltjes, te maken voor neuromodulatie. “Dit is bewust gedaan. En daarom worden overal antennes geplaatst,” stelde Diblasi.

Versteld

De inhoud van het flesje van AstraZeneca doet haar nog steeds versteld staan: er zat hafnium, renium, iridium, thallium, kwik, lood en bismut in.

“Dit moet stoppen. We moeten ons verenigen en zeggen: genoeg is genoeg.”

Hier vind je het onderzoek van Diblasi en Sangorrín.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *