In een verontrustende wending van de gebeurtenissen kwam een 19-jarige man genaamd Emmanuel Perez aan zijn einde in een stacaravanpark in Californië nadat hij dodelijk was geraakt door de autoriteiten. Volgens KTVU moesten agenten van het Sunnyvale Department of Public Safety reageren op een noodoproep op 16 maart vanuit het Plaza Del Rey stacaravanpark, waar een man met een mes stond te zwaaien.

Het werd later bekend dat de politie de man doodschoot in een stacaravanpark

Het werd later bekend dat Perez zelf de oproep naar de autoriteiten had gedaan, aldus het lokale nieuwsagentschap. Het hoofd van de Sunnyvale DPS, Phan Ngo, sprak de media toe en verduidelijkte dat de centralist zich tijdens het telefoontje realiseerde dat de beller zelf het onderwerp van zorg was.

< href= href="De man die Perez had gebeld"?

Verdedig je pensioen tegen de plannen van Biden! Gratis pensioengids voor 2024 nu beschikbaar! Klik nu hier

[embedded content]

Het verloop van het incident is vastgelegd in de 911-opname en de bodycambeelden van de agent die vervolgens openbaar zijn gemaakt. Perez, die bekend staat om zijn geestelijke gezondheidsproblemen, reageerde helaas niet op de smeekbeden van de centralist om het wapen af te geven.

De bodycambeelden lieten Perez zien in een verontrustende staat, naakt vanaf zijn middel en met het mes in zijn handen terwijl hij door het stacaravanpark zwierf. Ondanks herhaalde waarschuwingen van de agenten om het mes te laten vallen, rukte Perez naar verluidt dreigend op

Een van de agenten, geconfronteerd met een gevaarlijke situatie, vuurde zijn vuurwapen af, waardoor Perez twee keer in zijn bovenlichaam werd geraakt en voortijdig overleed, meldt KTVU.

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u aanspraak kunt maken op een belangrijke belastingvermindering

Volledige persconferentie met alle bodycams. Kijk:

[embedded content]

Het systeem van binnenuit laten instorten: De Cloward-Piven-strategie begrijpen [VIDEOS]

Gratis rapporten: Wapenbeheersing Debunked, CIA’s Operatie Mockingbird, MK-Ultra en Northwoods, Plus Democratie vs Republiek. Direct gratis downloaden


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *