Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen was maandag in Maastricht voor een EU-verkiezingsdebat. Bij aankomst in het Theater aan het Vrijthof werd ze door een vrouw uit het publiek luidkeels uitgemaakt voor oorlogscrimineel.

ON!-verslaggever Jonathan Krispijn confronteerde Von der Leyen, die wordt vervolgd door het Europese Openbaar Ministerie voor het verwijderen van haar appjes met Pfizer over de coronavaccins.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/kijk-ongehoord-nederland-stelt-eu-baas-von-der-leyen-lastige-vragen-over-haar-appjes-met-pfizer-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Bijwerkingen

Krispijn wilde van haar weten waarom ze de berichten heeft verwijderd. “Bij de Commissie hebben we hele duidelijke regels over wat je wanneer bewaart en wanneer niet,” antwoordde de EU-baas. “Het gaat hier om vaccins die de levens van Europeanen hebben gered.”

Daar nam Krispijn geen genoegen mee. “Wist u van de bijwerkingen toen u die appjes verwijderde?” vroeg hij.

Geen concreet antwoord

Von der Leyen ontweek de vraag: “En het zijn de lidstaten die de contracten zijn aangegaan en ook hebben ondertekend en uit hoofde daarvan ook betaald hebben.” Vervolgens draaide ze zich om en liep ze weg.

Op X uit Krispijn zijn frustratie: “Ursula von der Leyen die geen concreet antwoord wil geven over haar appjes met Pfizer!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *