Het Foreign Intelligence Surveillance Court, dat is geautoriseerd door de Foreign Intelligence Surveillance Act en onder toezicht staat van John Roberts, opperrechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof, is twee dingen waar we vanaf weten: 1-de meest geheimzinnige rechtbank in de federale rechterlijke macht en 2-de meest ernstig misbruikte rechtbank voor politieke oorlogvoering die zich normaal gesproken afspeelt als operationele rechtspraak. In december 2023 schreef ik een artikel getiteld ‘House Preserves Section 702 FISA/FISC Surveillance Instrument‘ en daarin onderzocht en identificeerde ik deze dingen die belangrijk zijn voor de analyse hier:

  1. “Bestaande Moonshine analyse projecteerde en bewees precies hoe zowel de voormalige als de huidige voorzitters van het Huis Kevin McCarthy, R-CA en Mike Johnson, R-LA, respectievelijk IC/CIA gevolmachtigden zijn die functioneren als Huisvoorzitters met IC bewaker en poortwachter taken. Deze dynamiek heeft een grote invloed op het FISA/FISC/Sectie 702 surveillance-instrument en de vernieuwing ervan. Het Huis van Afgevaardigden van Johnson heeft een wetsvoorstel ingediend dat in het voordeel is van de regering-Biden en “het verlanglijstje van de inlichtingengemeenschap vertegenwoordigt.”
  2. “In plaats van het moment aan te grijpen om de Amerikanen te dienen met steun van een sterke delegatie van Democraten, hebben neprepublikeinen onder leiding van IC/CIA-bewaker en poortwachter, voorzitter Mike Johnson, in plaats daarvan een kortetermijnverlenging van het surveillance-instrument Sectie 702 aangenomen, waardoor de IC/CIA/DOJ/FBI door kunnen gaan met het illegaal en ongrondwettelijk bespioneren van Amerikanen tot aan de verkiezingsdatum van 2024, medio april 2024.”

GO DEEPER

Met het artikel House Preserves Section 702 FISA/FISC Surveillance Instrument, dat een uitgebreide blik bevat op FISA/FISC inclusief het de facto handvest in de National Security Act van 1947, een geschiedenis die teruggaat tot George H. W. Bush’s intrede in de regering.W. Bush in de CIA in het begin van de jaren zestig, en de diepgaande contextuele achtergrond bij de toepassing van FISA/FISC-misbruik tegen kandidaat en toenmalig president Trump.

< href="FISA/FISC"?

Verdedig je pensioen tegen Bidenflation

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="aligncenter wp-image-316612 size-large" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/inlichtingengemeenschap-wint-opnieuw-huis-stemt-in-met-gewijzigde-fisa-fisc-wet.jpg" alt width="1024" height="1024" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/inlichtingengemeenschap-wint-opnieuw-huis-stemt-in-met-gewijzigde-fisa-fisc-wet.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/inlichtingengemeenschap-wint-opnieuw-huis-stemt-in-met-gewijzigde-fisa-fisc-wet-2.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/inlichtingengemeenschap-wint-opnieuw-huis-stemt-in-met-gewijzigde-fisa-fisc-wet-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/inlichtingengemeenschap-wint-opnieuw-huis-stemt-in-met-gewijzigde-fisa-fisc-wet-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/inlichtingengemeenschap-wint-opnieuw-huis-stemt-in-met-gewijzigde-fisa-fisc-wet-5.jpg 250w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/04/2024.04.02-10.47-redvoicemedia-660be25ef148


Samengevat zijn deze punten cruciaal:

  1. Huisvoorzitter Johnson als een aanwinst voor het IC met bewakings- en poortwachterstaken
  2. Johnsons instemming met Democraten en Biden over FISA/FISC vertegenwoordigt afstemming op IC-ontwerpen voor FISA/FISC
  3. Korte termijn FISA/FISC verlenging van Sectie 702 tot medio april 2024, wat ons bij het heden en nieuwe ontwikkelingen brengt

Reporting from Zero Hedge indicates that, “On Friday, House lawmakers voted 213-208 to advance the modified legislation, just days after 19 Republicans joined all Democrats in voting against advancing the original version of the bill to the floor.”

We merken de tweepartijen oppositie op, maar niet voor lang: “Nu hebben alle aanvankelijke tegenstanders hun stem veranderd om het wetsvoorstel door te zetten – nadat de duur van de herauthorisatie was ingekort van vijf jaar naar twee, en een overeenkomst om Rep. Warren Davidson’s (R-OH) Fourth Amendment is Not For Sale Act volgende week in een zelfstandige stemming aan de orde te stellen – die de overheid zou verplichten om een bevelschrift te verkrijgen voordat zij informatie over Amerikaanse burgers koopt van gegevensmakelaars.

< href= href=>

Stop Risking Your Safety: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Meer nog: “Edward Snowden moedigde volgelingen ook aan om voor het “Biggs Amendement” te stemmen, dat de overheid verplicht om een bevelschrift te verkrijgen in het algemeen (niet alleen bij aankopen van gegevensmakelaars), en tegen de “HSPCI Amendments,” die “massasurveillance uitbreiden in plaats van hervormen.””

De rapportage gaat verder met ons te herinneren aan de gevolgen en gevaren: “Sectie 702 van FISA maakt het mogelijk om buitenlanders buiten de VS zonder bevelschrift te observeren – wat de regering in staat stelt om communicatie op te vegen van Amerikanen die contact hebben met individuen die bespioneerd worden. Het ‘Biggs Amendement’ zou een huiszoekingsbevel verplicht stellen voordat de overheid de verzamelde informatie over Amerikanen kan bekijken.”

De analyse blijft op het rechte spoor nu de inlichtingengemeenschap opnieuw wint met het behoud van een van haar meest formidabele wapens: het FISA/FISC-surveillance-instrument.

Natuurlijk verliest het Amerikaanse volk weer, want de Intelligence Community is hier de opdrachtgever en het Huis van Speaker Johnson, dat niet anders is dan dat van Pelosi of McCarthy, is de functionaris die zal leveren wat van haar gevraagd wordt, want zo werken de dingen echt.

Alle noties van vrijheid, vrijheid, democratie, een constitutionele republiek, een tweepartijenstelsel, “Republikeinen”, “Democraten” en “verkiezingen” moeten op hun collectieve gezicht worden verworpen omdat het relikwieën uit het verleden zijn die zijn ingeruild voor een fantasieland van leven op een technocratische plantage binnen een wereldwijd netwerk van hen.

Het leven op een plantage wordt afgedwongen door marxistisch communisme op manieren die de geesten gevangen houden door cultureel marxisme dat wordt verspreid door een alomtegenwoordige propagandamachine die zorgt voor een juiste mentaliteit van reservaat en slavernij.

De rest van ons fluit Dixie, zwaait met haveloze vlaggen voor de goede oude tijd en wacht tot de Intelligence Community de volgende verkiezingen steelt zodat de instellingen behouden blijven en de operaties naadloos doorgaan.

Die dynamiek zal pas veranderen als deze verandert, zoals ik in de analyse van gisteren stelde:

Eerst gaat het Eerste Amendement.

Tweede gaat het Tweede Amendement.

Derde gaat het hele land in de greep van marxistisch communisme.

Dat is allemaal een stuk makkelijker als de oppositie bang wordt gemaakt en tot zwijgen wordt bedreigd door de voorbeelden van de weinigen die probeerden zich ertegen te verzetten en zijn opgesloten of dood.

Daar ligt de echte les: als 327 miljoen van ons “ja” of “nee” zeggen, kan niemand er iets aan doen, maar als 327 miljoen van ons verdeeld zijn en kibbelen over gefabriceerde en gepropagandeerde onzin die er niet toe doet, kan een klein handjevol ons aandoen wat ze willen en kunnen we er niets aan doen.

Om over na te denken, Amerika.

Politieke maneschijn

Om over na te denken, inderdaad.

-Einde-

Het verhaal van binnenuit over de geheime operatie van de CIA om de Iraanse democratie omver te werpen [VIDEOS]

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u een belangrijke belastingvermindering kunt claimen


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *