Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Arts Peter McCullough waarschuwt al enige tijd voor de vogelgriep, als de mogelijke ‘Ziekte X’ waar we volgens Bill Gates, WHO-baas Tedros en anderen mee te maken zullen krijgen.

Afgelopen maand zei wetenschappelijk hoofd Jeremy Farrar van de WHO dat de vogelgriepvariant die wereldwijd rondgaat en naast vogels tal van zoogdieren besmet, inmiddels neerkomt op een ‘pandemie onder dieren’.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/ik-verwacht-dat-de-who-vogelgriep-binnen-enkele-dagen-of-weken-uitroept-tot-noodsituatie-van-internationaal-belang-1.png

Hij noemde de variant ‘enorm zorgwekkend’, vooral omdat volgens hem niet valt uit te sluiten dat het zeer dodelijke virus uiteindelijk zo evalueert dat het van mens op mens kan overspringen.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Let op mijn woorden

Farrar: “Als je bij de zoogdierpopulatie komt, dan kom je dichter bij mensen. Dit virus is gewoon op zoek naar nieuwe gastheren.”

Hij zei ook dat het sterftecijfer ‘uitzonderlijk hoog’ is.

McCullough zei te verwachten dat de WHO de verspreiding van de vogelgriep binnen enkele dagen of weken zal uitroepen tot een ‘noodsituatie van internationaal belang’ op het gebied van de volksgezondheid. “Let op mijn woorden,” zei de cardioloog op Real America’s Voice.

Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats

Volgende week komen de WHO-lidstaten bij elkaar om te vergaderen over het pandemieverdrag.

McCullough wees erop dat Gavi, the Vaccine Alliance in 2021 heeft gezegd dat vogelgriep Ziekte X zal worden. Daarnaast zei Robert Redfield, voormalig directeur van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, op tv dat het vogelgriepvirus in Amerikaanse laboratoria genetisch gemodificeerd wordt.

Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats, zei de arts. “Vogelgriep is Ziekte X.”

Vaccins mislukken

Hij wees er verder op dat veel dieren worden geruimd, met als gevolg dat voedsel – in dit geval vlees – schaarser wordt.

McCullough stelde dat de vogelgriepvaccins zullen mislukken en dat het virus zal muteren. Hij zei dat je het virus snel en effectief kunt doden met een paar druppels jodium in water met zout.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *