Annual Easter Egg Roll Held On South Lawn Of The White House
WASHINGTON, DC - 01 APRIL: De Amerikaanse president Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden praten met gasten tijdens de Easter Egg Roll van het Witte Huis op de South Lawn op 01 april 2024 in Washington, DC. Het Witte Huis zei dat ze duizenden kinderen en volwassenen verwachten om deel te nemen aan de jaarlijkse traditie van het rollen van gekleurde eieren over het gazon van het Witte Huis, een traditie die in 1878 werd gestart door president Rutherford B. Hayes. (Foto door Chip Somodevilla/Getty Images)

Annual Easter Egg Roll Held On South Lawn Of The White House
WASHINGTON, DC – 01 APRIL: De Amerikaanse president Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden praten met gasten tijdens de Easter Egg Roll in het Witte Huis op de South Lawn op 01 april 2024 in Washington, DC. Het Witte Huis zei dat ze duizenden kinderen en volwassenen verwachten om deel te nemen aan de jaarlijkse traditie van het rollen van gekleurde eieren over het gazon van het Witte Huis, een traditie die in 1878 werd gestart door president Rutherford B. Hayes. (Foto door Chip Somodevilla/Getty Images)

OAN’s Abril Elfi
5:12 PM – maandag 1 april 2024

Hunter Biden is gezien terwijl hij de Easter Egg Roll van het Witte Huis bijwoonde, terwijl de GOP van het Huis onderzoek deed naar mogelijke strafrechtelijke aanklachten tegen hem.

Advertentie

Na het paasweekend te hebben doorgebracht in Camp David met president Joe Biden en First Lady Jill Biden, arriveerde Hunter zondagavond in het Witte Huis met zijn vrouw Melissa Cohen en hun zoon Beau. 

De familievakantie viel samen met het gezamenlijke onderzoek naar de vermeende corruptie van de familie Biden door de Republikeinen van de commissies Oversight en Judiciary van het Huis. Bovendien onderzoeken deze commissies de impeachment van de president. 

In plaats van een afzettingsstemming overwegen deze commissies naar verluidt strafrechtelijke verwijzingen.

Volgens berichten overweegt Oversight Committee voorzitter James Comer (R-Ky.) strafrechtelijke vervolging na de gezamenlijke hoorzitting van de twee commissies vorige week waarin meerdere voormalige zakenpartners van Hunter getuigden. Zij getuigden over de mate van betrokkenheid van Biden bij de zakelijke transacties van zijn zoon, die het Witte Huis heeft ontkend.

Comer heeft niet aangegeven op welke individuen deze strafrechtelijke verwijzingen gericht zouden zijn, maar ze kunnen Republikeinen een middel bieden om diegenen gerust te stellen die zich zorgen maken dat de familie Biden verantwoordelijk zal worden gehouden voor de vermeende beïnvloedingspraktijken, ook al lijkt het onwaarschijnlijk dat de partij de benodigde stemmen heeft om de president af te zetten.

Hunters rechtszaak in Los Angeles wegens het niet betalen van meer dan 1,4 miljoen dollar aan federale belastingen op buitenlandse inkomsten tussen 2016 en 2019 staat gepland voor 20 juni

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis nieuwsberichten rechtstreeks in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *