Foto: Pexels/Airam Dato-on

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Woensdag werd in het Amerikaanse Congres een hoorzitting gehouden over sonische aanvallen op Amerikaanse overheidsfunctionarissen in Havana. In dit geval wordt ook wel gesproken van het Havanasyndroom.

Tijdens de hoorzitting kwam er opmerkelijke informatie aan het licht. Er worden gerichte energiewapens ingezet tegen burgers die iemand volledig uitschakelen, zei voormalig Navy SEAL en congreslid Eli Crane, die bij de hoorzitting aanwezig was.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/hoorzitting-overheid-zet-gerichte-energiewapens-in-tegen-eigen-bevolking-en-houdt-dat-onder-de-pet-1.png

Samen met de andere aanwezigen werd hij achter gesloten deuren gebrieft en dat was ‘één van de meest angstaanjagende briefings waar ik ooit bij aanwezig ben geweest’. “En ik heb als Navy SEAL lange tijd de hele wereld over gereisd om op boeven te jagen.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Geheime wapens

Crane vroeg tijdens de hoorzitting aan de uitgenodigde experts of dit geheime wapens zijn. Luitenant-kolonel Greg Edgreen antwoordde bevestigend. “Er is geen ingangs- of uitgangswond. Ze zijn ontworpen om het doelwit te laten denken dat hij of zij gek is.”

Christo Grozev gaf aan dat hij van een Russische agent had gehoord dat de Amerikanen deze wapens inzetten tegen de eigen bevolking. Crane vroeg hem of de CIA het bestaan van deze technologie en deze wapens om die reden verborgen houdt. Dat is heel goed mogelijk, antwoordde Grozev.

Begrijpelijke redenen

Congreslid Dan Goldman zei dat hij probeerde te begrijpen waarom de Amerikaanse overheid informatie over deze wapens zou willen verbergen.

Advocaat Mark Zaid, die een aantal slachtoffers vertegenwoordigt, zei dat er ‘begrijpelijke redenen’ zijn waarom de overheid dergelijke informatie niet vrijgeeft. Hij stelde voor om daar achter gesloten deuren verder op in te gaan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *