Minister-president Justin Trudeau heeft het Canadese leger opdracht gegeven om zogenaamde “samenzweringstheoretici” op te sporen die het niet eens zijn met zijn WEF-agenda, nu de oorlog van de mondiale elite tegen andersdenkenden in een stroomversnelling raakt.

Volgens Canadese bronnen gaan militairen en politieagenten van deur tot deur in bepaalde provincies om zogenaamde “welzijnscontroles” uit te voeren namens het regime van Trudeau.

In werkelijkheid zijn deze welzijnscontroles echter niets meer dan de nieuwste truc van het Trudeau-regime om mensen die zich verzetten tegen de globalistische agenda te straffen en hen uit te sluiten van de samenleving.

Trudeau heeft zijn autoritaire aard al laten zien door wapenconfiscatiebevelen uit te vaardigen, bankrekeningen van demonstranten te bevriezen en dreigementen te uiten over het “verpletteren van het Vrijheidskonvooi met tanks”.

Maar als je denkt dat de in paniek geraakte regering Trudeau het regeringsbeleid laat beïnvloeden door de autoritaire agenda van het WEF, dan heb je nog niets gezien.

Bron: The People’s Voice

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

Vriendenplek

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 11 times, 11 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *