Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

In westerse landen worden grote hoeveelheden ‘vluchtelingen’ opgevangen. Het zijn veelal mannen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar.

Volgens de Britse uitvaartondernemer John O’Looney zijn dit VN-soldaten die ingezet zullen worden door de WHO, wanneer de volgende pandemielockdowns worden aangekondigd. “Dat is wat er gaat gebeuren.”

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/grote-aantallen-migranten-die-onze-kant-opkomen-zijn-in-werkelijkheid-vn-soldaten-1.png

O’Looney zei in gesprek met Jim Ferguson dat deze ‘migranten’ worden getraind door Britse soldaten, meer specifiek de Black Watch, één van de eliteonderdelen van het Britse leger. Dat gebeurt volgens hem in Antalya in Turkije en het oosten van Oekraïne.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Doelbewust

Nadat hun training is voltooid, gaan ze richting Frankrijk, om vervolgens per rubberboot naar Groot-Brittannië te gaan, weet O’Looney.

Hij zegt te beschikken over een hele berg bewijsmateriaal en onderhoudt contact met iemand die in het Britse leger heeft gediend. Ook heeft hij gesproken met leden van de Black Watch. “Ik weet wat er gaande is. De Britse overheid doet dit doelbewust.”

Er is iets heel erg mis

“Dit is verschrikkelijk,” reageerde Ferguson.

Waarom doet de Black Watch hieraan mee? “Het zijn soldaten en die volgen orders op.”

“Er is iets heel erg mis,” benadrukte O’Looney. “Dit wordt een misdaad van Bijbelse proporties. Ze halen elke dag een nieuw bataljon binnen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *