In een dramatische wending werden de gewaagde plannen van een juwelendief zaterdagavond verijdeld toen een alerte veteraan uit het Amerikaanse leger en eigenaar van een juwelierszaak, Garrett Peddicord, de indringer onder bedreiging van een vuurwapen uit zijn winkel in Nebraska joeg.

Terugkijkend op het gespannen incident aan KETV, onthulde Peddicord: “Ik draag normaal gesproken een vuurwapen om mijn middel, zelfs na werktijd. Het is gewoon een van die dingen: sleutels, portemonnee, vuurwapen.” De dief wist niet dat hij een winkel van een waakzame en goed voorbereide veteraan wilde beroven

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

[embedded content]

Peddicord, die tot diep in de nacht aan het werk was achter Sidrony Jewelers in Omaha, merkte een commotie op op zijn bewakingsschermen. Tot zijn schrik toonden de beelden een inbreker die van top tot teen in het zwart gekleed was, een steen door de etalage van de winkel gooide en behendig door het gebroken glas kroop, vermoedelijk in de verwachting vrij spel te hebben tussen de kostbare edelstenen.

Niet bereid om de crimineel zijn gang te laten gaan, stormde Peddicord moedig de showroom binnen met getrokken vuurwapen en betrapte de dief op heterdaad, staande boven een kast met de meest waardevolle stukken van de winkel. De gespannen impasse werd vastgelegd op de bewakingsbeelden van de winkel, waarbij de inbreker “bijna komisch het gereedschap boven het glas hield”, zoals Peddicord zich levendig herinnerde.

De inbreker schokte met zijn vuurwapen

De inbreker schrok van zijn aanwezigheid, Peddicord schreeuwde en trok de aandacht van de man naar de loop van het pistool, een blik die angstaanjagend genoeg was om de dief terug te doen krabbelen door het verbrijzelde raam in een haastige aftocht.

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-winkeleigenaar-stuurt-inbreker-terug-door-gebroken-raam-video-5.jpg

Hoewel Peddicord trots is op zijn vermogen om zichzelf en zijn levensonderhoud te verdedigen, gaf hij aan teleurgesteld te zijn dat hij zijn toevlucht moest nemen tot het gebruik van zijn vuurwapen. “Mijn gebruik van een vuurwapen is hetzelfde als van de andere gereedschappen die ik hier heb,” legde de goudsmid uit, wijzend op zijn verzameling tangen, kniptangen, boren en ander gereedschap. “Ze dienen allemaal een doel. Maar dit is het enige gereedschap dat ik hoop nooit te hoeven gebruiken.”

Als doorgewinterde veteraan schreef Peddicord zijn snelle en berekende reactie toe aan zijn militaire training, waarbij hij benadrukte: “Ik dank mijn gelukkige sterren dat ik zoveel aandacht en tijd en herhaalde training en oefening heb gestoken in het verantwoord dragen van een vuurwapen.”

Dankzij de succesvolle verdediging van zijn winkel heeft de politie van Omaha nog niet bevestigd of de juwelendief is aangehouden

Hamas terreuraanslag effect op wapenaankopen van traditioneel democratische kiezers [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *