Op 27 april vond er een ernstig incident plaats bij het appartementencomplex Summer Grove in het noordwesten van Austin, Texas, dat leidde tot het dodelijk neerschieten van de 44-jarige Thomas Price door politieagenten. Het Austin Police Department (APD) gaf beelden vrij van body camera’s die de confrontatie vastlegden die fataal escaleerde toen Price, naar verluidt gewapend met een geweer, het geweer op de agenten richtte nadat hij commando’s om zich te ontwapenen weigerde.

[embedded content]

ZStack – Maak Uw Immuunsysteem Schoon, Weerbaar en Resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Het incident begon rond 12.30 uur toen buurtbewoners meldden dat ze een man met een geweer door het complex zagen lopen. De daaropvolgende telefoontjes naar de politie beschreven geweerschoten en beweerden dat vier tot vijf personen onder schot werden gehouden. Als reactie op de crisis kwamen agenten van de APD ter plaatse en troffen Price aan, die met het geweer in de hand tevoorschijn kwam in de gang van het appartementencomplex

De agenten Adam Reinhart en Kai Finch, die nu met administratief verlof zijn, stonden binnen enkele ogenblikken voor een kritieke beslissing toen Price hun bevelen negeerde om zijn handen omhoog te doen en het wapen te laten vallen en het in plaats daarvan naar verluidt op hen richtte. De agenten vuurden vervolgens hun vuurwapens af, waardoor Price ernstig gewond raakte. Ondanks onmiddellijke levensreddende pogingen en snel transport naar een ziekenhuis, werd Price dood verklaard.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-verdachte-doodgeschoten-nadat-hij-geweer-op-austin-police-richtte-videos.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-verdachte-doodgeschoten-nadat-hij-geweer-op-austin-police-richtte-videos.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-verdachte-doodgeschoten-nadat-hij-geweer-op-austin-police-richtte-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-verdachte-doodgeschoten-nadat-hij-geweer-op-austin-police-richtte-videos-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-verdachte-doodgeschoten-nadat-hij-geweer-op-austin-police-richtte-videos-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/gewapende-verdachte-doodgeschoten-nadat-hij-geweer-op-austin-police-richtte-videos-4.jpg 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/05/2024.05.06-01.19-redvoicemedia-6638d8c829cea-600×337.jpg

Het kantoor van de officier van justitie van Williamson County bekijkt het audio- en videobewijsmateriaal als onderdeel van een lopend onderzoek naar de schietpartij. APD heeft benadrukt dat er op dit moment geen aanklachten lopen. Ze hebben extra bodycam-beelden van agent Peter Miller vrijgegeven om de volgorde van de gebeurtenissen duidelijker te maken en de transparantie over het incident te vergroten.

Stop met het riskeren van uw veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *