Palmdale, Californië – Op 23 februari 2024 om 6:32 uur reageerden hulpsheriffs van Palmdale Station snel op een noodoproep over een aanval met een dodelijk wapen bij een benzinestation in het 13000 blok van Pearblossom Highway in Unincorporated Pearblossom. De beller meldde dat een mannelijk individu, later geïdentificeerd als de 30-jarige Joseph Westley Henson, gewapend was met een scherp voorwerp en een klant bedreigde met mogelijk fatale gevolgen als ze de autoriteiten niet zou bellen.

[embedded content]

Verdedig uw pensioen tegen Bidenflation

Bij aankomst zagen de hulpsheriffs Henson weglopen van het benzinestation met een scherp voorwerp in zijn hand. Ondanks herhaalde bevelen om het wapen te laten vallen en zijn handen te laten zien, weigerde Henson pertinent om mee te werken. De hulpsheriffs, vastbesloten om de situatie te de-escaleren, volgden Henson in hun voertuig terwijl hij oostwaarts liep in de richting van een ander nabijgelegen bedrijf

In hun hardnekkige pogingen om Henson tot gehoorzaamheid te bewegen, bleven de hulpsheriffs hem verbaal aanspreken en extra bevelen geven. Henson verklaarde echter brutaal: “Je zult me moeten neerschieten.” Nog meer reden tot zorg was dat Henson op de agenten afliep terwijl hij zijn rechterhand in de linkerborst van zijn jas verborgen hield, waarmee hij opzettelijk het bezit van een wapen simuleerde. Als reactie op deze dreiging vond een schietpartij plaats waarbij de hulpsheriff betrokken was.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="aligncenter wp-image-316612 size-large" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gewapende-verdachte-benadert-lasd-deputies-wordt-in-brand-gestoken-nadat-hij-niet-meewerkt-videos.jpg" alt width="1024" height="1024" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gewapende-verdachte-benadert-lasd-deputies-wordt-in-brand-gestoken-nadat-hij-niet-meewerkt-videos.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gewapende-verdachte-benadert-lasd-deputies-wordt-in-brand-gestoken-nadat-hij-niet-meewerkt-videos-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gewapende-verdachte-benadert-lasd-deputies-wordt-in-brand-gestoken-nadat-hij-niet-meewerkt-videos-2.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gewapende-verdachte-benadert-lasd-deputies-wordt-in-brand-gestoken-nadat-hij-niet-meewerkt-videos-3.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gewapende-verdachte-benadert-lasd-deputies-wordt-in-brand-gestoken-nadat-hij-niet-meewerkt-videos-4.jpg 250w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/04/2024.04.02-10.47-redvoicemedia-660be25ef148

Na het afvuren van de vuurwapens probeerde Henson te vluchten voor de hulpsheriffs, wat leidde tot een korte achtervolging te voet die eindigde bij de ingang van het nabijgelegen bedrijf, waar hij uiteindelijk op de grond viel.

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Henson, die verschillende schotwonden had, kreeg onmiddellijk eerste hulp van de hulpsheriffs tot de paramedici van de Los Angeles County Fire Department arriveerden. Maar ondanks hun inspanningen kon Henson niet worden gereanimeerd en bij aankomst in een plaatselijk ziekenhuis werd hij dood verklaard

Wethandhavers vonden ter plaatse een precisiepikhouweel/haak. Gelukkig raakten er geen andere mensen gewond tijdens het incident, waardoor de veiligheid van onschuldige omstanders in de buurt werd gewaarborgd.

Zoals gebruikelijk is er een onderzoek gestart om de omstandigheden rondom dit onfortuinlijke incident grondig te onderzoeken. De hulpsheriffs van het Palmdale Station die betrokken waren bij de schietpartij zullen, in overeenstemming met het afdelingsbeleid, met administratief verlof worden gestuurd terwijl het onderzoek zich ontvouwt.

Het incident dient als een ander voorbeeld van de cruciale rol die wetshandhaving speelt in het handhaven van de openbare veiligheid, vaak in onvoorspelbare en potentieel levensbedreigende situaties. De autoriteiten zijn vastbesloten om een grondig en transparant onderzoek uit te voeren naar de gebeurtenissen die tot deze ontmoeting hebben geleid

The Inside Story Of The CIA’s Secret Operation To Overthrow Iran’s Democracy [VIDEOS]

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u een belangrijke belastingvermindering kunt claimen


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *