Scholen hervatten in Zuid-Korea te midden van de uitbraak van het Coronavirus
SEOUL, ZUID-KOREA - 09 APRIL: Een lerares draagt een masker terwijl ze een les geeft op de eerste dag van de online klas in een leeg klaslokaal terwijl Zuid-Koreanen maatregelen nemen om zich te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) op de Seoul Girls High School op 09 april 2020 in Seoul, Zuid-Korea. Zuid-Korea is het nieuwe schooljaar vanaf vandaag gefaseerd begonnen, te beginnen met online lessen voor middelbare scholieren. Zuid-Korea heeft opgeroepen tot een grotere deelname van het publiek aan sociale distantiëring, nu het land getuige is van een golf van in de gemeenschap verspreide en geïmporteerde infecties die leiden tot een heropleving van nieuwe gevallen van COVID-19. Volgens het Koreaanse centrum voor ziektecontrole en -preventie werden 39 nieuwe gevallen gemeld. Het totale aantal besmettingen in het land staat op 10.423. (Foto door Chung Sung-Jun/Getty Images)
STOCK IMAGE (Foto door Chung Sung-Jun/Getty Images)

OAN’s Abril Elfi
10:00 AM – zondag 12 mei 2024

Een voormalige invallerares is op de vlucht nadat ze seks zou hebben gehad met een 17-jarige in een leeg klaslokaal van een middelbare school. 

Advertentie

Caitlin Thao, 24, was een voormalig invalleerkracht op de St. Paul City School in Minnesota, waar ze de tiener ontmoette. 

Op vrijdag stuurde de school een brief naar de ouders van de tiener over de vermeende relaties tijdens de naschoolse uren in het klaslokaal.

De vermeende verdachte lijkt op de vlucht te zijn geslagen nadat de Ramsey County District Court vorige week een landelijk arrestatiebevel had uitgevaardigd.

De tiener meldde de politie op 13 maart dat hij ongeveer zes weken daarvoor met Thao in haar klaslokaal had geslapen.

Volgens de rechtbank nodigde ze hem uit bij haar thuis, maar hij wees haar af.

Een paar weken later, eind februari, nam Thao ontslag en gaf naar verluidt toe wat er was gebeurd aan een maatschappelijk werker van de afdeling geestelijke gezondheidszorg van het Regions Hospital, waar ze onder behandeling was.

Thao hangt een boete boven het hoofd van 30.000 dollar en 15 jaar gevangenisstraf voor de aanklacht van derdegraads crimineel seksueel gedrag.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws direct in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *