Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Dinsdag was de halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien. Kroatië, Oekraïne en Ierland zijn de eerste finalisten. Ook Servië, Portugal, Slovenië, Litouwen, Finland, Cyprus en Luxemburg kregen tijdens de eerste halve finale genoeg stemmen.

Oekraïne en Ierland behoren volgens de bookmakers tot de favorieten voor de eindzege. De inzending van Ierland, ‘Doomsday Blue’, wekt bij de mensen vooral afschuw.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/eurovisie-songfestival-wekt-afschuw-verschrikkelijk-bij-het-satanische-af-1.png
Potje gierende horror

Het Parool schreef over de Ierse artiest Bambie Thug: “Deze non-binaire satansrocker serveert een potje gierende horror waarvan zelfs graaf Dracula nachtmerries krijgt.”

“De opgebleven kinderen kunnen beter nu naar bed,” zei RTL-reporter Aran Bade. “De plinten schieten spontaan van je vloer bij Ierland. Bambie Thug is non-binair en houdt van hekserij. Ze heeft een voedselvergiftiging opgelopen toen ze zich tegoed deed aan een bedorven visbuffet.”

Bij het satanische af

Zangeres Marga Bult haakte hierop in: “Verschrikkelijk. Bij het satanische af.”

“Vroeger had je nog leuke nichten bij het Songfestival. Nu is het een freakshow geworden. Een kermisattractie, met vrouwen met drie tieten en baarden, en bipolaire ET’s,” stelt columnist Arthur van Amerongen vast.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *