Foto: Aukema, Ferguson, Van Haga en Kloosterman (Videostill X/Jim Ferguson)

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Jim Ferguson sprak onlangs met data-analist Wouter Aukema, oud-Kamerlid Wybren van Haga en Anne Merel Kloosterman, vertegenwoordiger van vaccinatieslachtoffers. Ferguson heeft het interview dinsdag op X geplaatst.

Aukema deelde tijdens het interview een opmerkelijke ontdekking die hij heeft gedaan. Hij besloot van de website van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) alle gemelde gevallen van bijwerkingen te downloaden. Dus niet alleen van de coronavaccins, maar ook van andere medicijnen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/data-analist-wouter-aukema-heeft-een-heel-verontrustend-signaal-ontwaard-en-vertelt-er-alles-over-bij-jim-ferguson-1.png

Om die data handmatig te downloaden zou je met 100 mensen 100 jaar bezig zijn en dus schreef hij een script dat het proces automatiseerde. Hij wist op deze manier alle EMA-data binnen twee uur te downloaden.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Explosie

Na de uitrol van de coronaprikken explodeerde het aantal gemelde bijwerkingen. Een jaar later gebeurde er iets opvallends. Het aantal bijwerkingen van bepaalde medicijnen explodeerde eind 2022, begin 2023 ook. Denk aan middelen zoals Inflectra (infliximab) tegen ontstekingen en Keytruda (pembrolizumab) tegen kanker.

Dat betekent dat een jaar na de uitrol van de coronavaccins opeens veel meer mensen dan normaal medicijnen kregen voorgeschreven tegen ontstekingen en kanker.

“Een heel verontrustend signaal,” zei Aukema. Dit is best schokkend, reageerde Ferguson.

Sinistere agenda

Hij vroeg zijn drie gasten of er volgens hen sprake is van een agenda om de bevolking te reduceren. “Op basis van het onderzoek dat ik heb gedaan: jazeker,” antwoordde Kloosterman.

Aukema zei niet te weten of hier een sinistere agenda achter zit. “Ik hou me vooral bezig met de data.”

Van Haga vond dit een interessante vraag. Volgens hem worden we gegijzeld door een communistisch monster. Hij trok een parallel met Pol Pot en Stalin: die zetten ook de aanval in op de boeren, de huiseigenaren, de essentie van privébezit.

Ze zeggen dat de mensheid slecht is voor de planeet, ze willen van ons af, zei Van Haga over de boven ons gestelden. “Het is een vreemde ideologie. Ze willen dat we sterven, geen kinderen krijgen, worden vermoord.”

“Dit is zeer alarmerend,” zei Ferguson nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *