Tijdens een recent interview met een Spaanstalig radiostation week Joe Biden af van zijn voorbereide script en onthulde hij de onderliggende reden voor zijn toegeeflijke benadering van de instroom van illegale immigranten in de Verenigde Staten.

Onder het bewind van Biden zijn naar schatting ongeveer 11 miljoen ongeautoriseerde immigranten, voornamelijk mannen in de militaire leeftijd, het land binnengekomen door te profiteren van de open uitnodiging aan de grens.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

De situatie aan de grens is geëscaleerd: elke maand steken honderdduizenden mensen illegaal de grens over. Het was echter Joe Biden’s onbedoelde onthulling die de aandacht vestigde op de politieke motieven achter de golf van illegale immigratie.

In een verspreking gaf Joe Biden toe dat het toenemende aantal mensen zonder papieren dat het land binnenkomt, mogelijk nieuwe Democratische kiezers oplevert. “Het is zelfs een grotere instroom nu in termen van Hispanic kiezers! Eh, Hispanic burgers,” bekende Biden.

Highlighting the importance of the Hispanic community, Joe Biden emphasized that they are an integral part of America’s future. Hij haalde het feit aan dat 28 van elke 100 studenten in het Amerikaanse onderwijssysteem Spaans spreken, wat het belang van de Hispanic gemeenschap binnen de natie onderstreept.

Stop met het riskeren van uw veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Dit was niet de eerste keer dat hij zo’n bewering deed; het was slechts 26 van de 100 keer eerder. Kijk:

[embedded content]

WRAL News heeft hem op zijn bewering gecontroleerd:

“Realiseert u zich dat 26 van elke 100 leerlingen in de kleuterschool tot en met 12 Spaans spreken?” Zei Biden 15 juni.

Maar de Republican National Committee en anderen op Twitter zeiden dat “Biden die statistiek volledig heeft verzonnen.”

Is dat cijfer ongegrond?

De U.S. Census Bureau’s 2021 American Community Survey  laat zien dat ongeveer 15% van de K-12 studenten landelijk Spaans spreekt thuis, zei Jeffrey Passel, een senior demograaf en expert op het gebied van ras en etniciteit bij het Pew Research Center. Maar we weten niet hoeveel kinderen er buitenshuis Spaans spreken.”

Critici beweren dat het immigratiebeleid van Biden is ingegeven door politieke overwegingen in plaats van door prioriteit te geven aan nationale veiligheid en het naleven van immigratiewetten. Biden’s onbedoelde bekentenis met betrekking tot de mogelijke invloed van deze immigranten op toekomstige verkiezingen wekt bezorgdheid onder Amerikanen.

Als het immigratiedebat zich blijft ontvouwen, wordt het steeds belangrijker om de implicaties van politieke motivaties achter het grensbeleid te onderzoeken, om een eerlijke en wettige benadering van immigratie te garanderen en tegelijkertijd de soevereiniteit en de belangen van de Verenigde Staten te beschermen.

Het systeem van binnenuit laten instorten: De Cloward-Piven-strategie begrijpen [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *