Foto: Thorp en Ferguson (Videostill X/Jim Ferguson)

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

De Amerikaanse arts James Thorp is te zien in de documentaire Shot Dead, die gaat over kinderen die zijn overleden door het coronavaccin. Eén van die kinderen is Trista Martin uit Oklahoma, die stierf door het Pfizer-vaccin.

Thorp zei in een interview met Jim Ferguson dat er alleen al in Oklahoma meer dan 8500 mensen zijn overleden door de prik. Nog eens 284.000 mensen uit Oklahoma zijn beschadigd door de prik. “Dat is een voorzichtige schatting.” Ferguson kreeg deze onthutsende cijfers tijdens het interview maar niet uit zijn hoofd.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/arts-deelt-zeer-zorgwekkende-cijfers-over-de-prik-1.png

Wereldwijd zijn er 17 miljoen mensen overleden en 568 miljoen mensen beschadigd door het ‘vaccin’, voegde Thorp toe.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Kinderspel

Hij noemde Pfizer-directeur Bourla en baas van Moderna Bancel ‘slagers’. Overheden zijn medeplichtig aan deze genocide, benadrukte hij. “Je kunt je niet voorstellen hoe kwaadaardig deze mensen zijn.”

De atoombommen die op Hiroshima en Nagasaki zijn gegooid, zijn hierbij vergeleken kinderspel. En het dodelijkste middel dat ooit op de markt is gebracht, thalidomide, is een zwangerschapsvitamine vergeleken bij de prik, aldus de gynaecoloog.

Smoking gun

Verder zei hij dat hij binnenkort samen met een aantal anderen een paper zal publiceren met daarin doorslaggevend bewijs (‘smoking gun’) dat shedding bestaat en dat gevaccineerden het spike-eiwit kunnen overdragen op ongevaccineerden en de klachten van andere gevaccineerden kunnen verergeren.

“Alles wat veroorzaakt wordt door het vaccin zou in theorie ook kunnen worden veroorzaakt door shedding,” waarschuwde hij. “Dat vind ik zeer zorgwekkend.”

De arts stuitte ook op data van de Amerikaanse medicijnhond FDA waaruit blijkt dat er een verband is tussen de prik, cognitieve aandoeningen, psychische stoornissen en zelfmoord(gedachten). De cijfers gieren de pan uit. Zijns inziens zijn de veiligheidssignalen volstrekt genegeerd.

Misdaad van Bijbelse proporties

Thorp merkte op dat mensen na hun prik bijna niet meer te herkennen zijn. “Ze staren leeg voor zich uit. Het zijn compleet andere mensen geworden.”

Hij voorziet dat er de komende tijd nog veel meer mensen zullen sterven.

De Britse uitvaartondernemer John O’Looney reageerde na het bekijken van het interview geschokt: “Dit is nu een misdaad van Bijbelse proporties.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *