Kersvers parlementslid Cory Mills (R-FL) heeft donderdag een belangrijke aankondiging gedaan door te onthullen dat er artikelen in voorbereiding zijn om Joe Biden af te zetten wegens zijn beslissing om om politieke redenen geen hulp te verlenen aan Israël.

De beslissing van Biden om geen bommen te leveren aan Israël heeft bezorgdheid gewekt vanwege de mogelijke politieke implicaties

De beslissing van Biden om geen bommen te geven aan Israël heeft tot bezorgdheid geleid vanwege de mogelijke politieke implicaties. Terwijl de basis van Biden pleit voor het stopzetten van de hulp aan Israël, zijn veel gematigde Democraten voorstander van het steunen van het recht van Israël om zichzelf te verdedigen tegen terroristische dreigingen. Nu de komende verkiezingen naderen, zit Biden gevangen tussen concurrerende coalities – een hachelijke situatie die nog wordt bemoeilijkt door zijn achterstand in de peilingen ten opzichte van zijn voorganger Trump en zijn historisch lage goedkeuringscijfers als zittende president die herkozen wil worden

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Tijdens de aanklachtprocedure in 2019 beschuldigden de Democraten voormalig president Donald Trump ervan militaire hulp aan Oekraïne te hebben onthouden voor vermeende politieke doeleinden. Rep. Mills wees op de overeenkomsten tussen de beschuldigingen tegen beide presidenten en benadrukte dat Biden net als Trump zou moeten worden aangeklaagd, gezien het precedent dat is geschapen door het incident tussen Trump en Oekraïne.

Senator Tom Cotton (R-AR) sloot zich aan bij het sentiment en beweerde dat het Huis geen andere optie heeft dan Biden af te zetten op basis van de eerdere afzetting van Trump. Ondertussen heeft Trump zelf publiekelijk zijn overtuiging uitgesproken dat het onthouden van hulp door Biden een politieke beslissing was in plaats van een beslissing die gebaseerd was op wat juist was.

[embedded content]

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Volgens een rapport van Breitbart News’s Joel Pollak werd er een vergelijking getrokken tussen de omstandigheden rond Trump’s acties en Biden’s beslissing om hulp in te houden om politieke redenen. Het rapport benadrukte dat Trump in staat van beschuldiging werd gesteld vanwege beschuldigingen van het onthouden van hulp aan Oekraïne, waarbij concreet bewijs van een tegenprestatie ontbrak, maar dat het regime van Biden kritiek te verduren kreeg vanwege het achterhouden van cruciale munitie tijdens een actief conflict tegen terroristische entiteiten en door Iran gesteunde groepen.

Niettegenstaande het feit dat hij onlangs zijn handtekening zette onder het besluit van Biden om hulp te onthouden aan de Oekraïne om politieke redenen, heeft Biden het recht om geen hulp te verlenen aan de Oekraïne

Dankzij de recente goedkeuring van miljarden dollars aan nieuwe militaire hulp voor Israël, werd Biden’s aanpak van de zaak kritisch bekeken omdat de hulp aanvankelijk werd uitgesteld en gekoppeld aan andere ongerelateerde prioriteiten, zoals hulp voor Oekraïne.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/artikelen-van-afzetting-tegen-joe-biden-worden-voorbereid-video-5.jpg

De gespannen situatie in het Midden-Oosten werd geïllustreerd door de inval van Israël in Rafah op maandag na een aanval van Hamas en vastgelopen onderhandelingen over een mogelijke vrijlating van een gijzelaar. Naar verluidt bevinden de laatste vier Hamasbataljons zich momenteel in Rafah, samen met Israëlische gijzelaars.

Terwijl de discussies over de afzetting van Joe Biden aan kracht winnen, blijft het politieke landschap beladen met spanningen over de beslissing om geen hulp te verlenen aan Israël en de mogelijke gevolgen daarvan.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *