Steve Buscemi, beroemd acteur en geboren New Yorker, is overdag aangevallen tijdens een wandeling in de wijk Kips Bay in Manhattan. Op een woensdagochtend rond 11:48 uur sloeg een onbekende aanvaller de 66-jarige acteur en veroorzaakte verwondingen aan zijn gezicht en een zwelling aan zijn linkeroog. Het incident vond plaats voor 369 Third Ave, waardoor Buscemi medische hulp moest zoeken in het Bellevue Hospital.

[embedded content]

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

De aanval op Buscemi, bekend van rollen in “Boardwalk Empire” en “Fargo”, benadrukt de toenemende trend van willekeurig geweld op straat in New York City. Op bewakingsbeelden is een bebaarde man met een baseballpet en blauw t-shirt te zien, vermoedelijk de aanvaller, die op de vlucht sloeg en nog steeds voortvluchtig is.

De aanval van Buscemi maakt deel uit van een verontrustende toename van onuitgelokte aanvallen in de stad, die niet alleen publieke figuren maar ook gewone burgers treft. Eerder dit jaar werd Michael Stuhlbarg, Buscemi’s tegenspeelster in “Boardwalk Empire”, op vergelijkbare wijze slachtoffer van een onuitgelokte aanval tijdens het joggen in de Upper East Side.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteerlegende-steve-buscemi-aangevallen-in-de-straten-van-manhattan-video-5.jpg

Dit incident heeft de bezorgdheid over de veiligheid en het veelvoorkomende straatgeweld in New York City weer aangewakkerd. Buscemi, die ook een voormalig FDNY brandweerman is en actief heeft deelgenomen aan 9/11 herstelpogingen, is al lang een geliefd figuur in zijn gemeenschap. Zijn aanval vestigt de aandacht op de bredere kwestie van openbare veiligheid en de behoefte aan effectieve maatregelen om inwoners en bezoekers van de stad te beschermen.

Het systeem van binnenuit laten instorten: De Cloward-Piven-strategie begrijpen [VIDEOS]

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *