Goed nieuws voor alle mensen die FVD een warm hart toedragen. Het Amerikaanse fenomeen Candace Owens is op weg naar Nederland. Ze is namelijk de speciale gast van FVD bij het partijcongres dat op 23 maart plaatsvindt in de RAI. Supermooi!
Candace is één van de bekendste Amerikaanse conservatieven van dit moment. Ze is een truth-teller pur sang. Jaren geleden kwam ze eerst in het nieuws omdat ze als Afro-Amerikaanse stelde dat de zwarte gemeenschap misbruikt werd door Democraten. En tegenwoordig is ze een absolute grootheid in de conservatieve gemeenschap. Haar podcast is extreem succesvol. Ze is een succesvol auteur… en ze is voor de duvel niet bang.
Dat heeft ze de afgelopen dagen ook maar weer bewezen door publiekelijk een robbertje uit te vechten met de doodenge ‘rabbi Shmuley.’ Deze engnek háát Owens omdat ze a) kritisch kan denken over Israël en b) het erg vreemd vindt dat er een duidelijke gestoorde elite is die a) bekende zwarte mensen eronder houdt en die b) dingen doet die absoluut niet in het belang zijn van Amerika.
Hoewel die halvezool haar steevast bedreigt interesseert Candace totaal niet. Ze vecht steeds weer terug. En fel ook. Niet zo gek, want die ‘rabbi’ is werkelijk een knettergekke idioot. Zo runt hij een koosjer sekswinkel met zijn dochter.

Wat? Ja. Echt waar. En als Candace daar iets van zegt is dat zogenaamd heel controversieel. Oke dan.

Hoe dan ook, gezien de bekendheid van Cadace is het geen wonder dat FVD vandaag laat weten “trots te zijn om aan te kondigen” date ze komt spreken op het FVD Congres. Dat vindt dit jaar plaats in Amsterdam, op zaterdag 23 maart.
Natuurlijk hebben mensen toegangskaarten nodig om hierbij te zijn. Die kun je hier dan ook aanschaffen. Ben je nog geen lid? Geen probleem, aldus FVD. Je kunt dan nu alsnog lid worden, wat maar een paar minuutjes kost. Daarna ben je alsnog welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *