Een psychopaat in de maak. Iets anders kun je niet zeggen over de knettergekke “jongen van basisschoolleeftijd” die eerder deze week meerdere dieren heeft gedood terwijl hij op bezoek was op een kinderboerderij in Hoek van Holland. De jongen kwam er vaker… Daar was altijd iemand bij. Dit keer niet… en hij sloeg meteen toe. Nu weten we dus waarom er altijd iemand bij was.

Als je wilt weten hoe vreselijk het is wat deze knettergekke malloot gedaan heeft hoe je niet verder te zoeken. Hij liep de kinderboerderij op, in zijn eentje. Hij ging direct naar de plek waar de cavia’s en konijnen gezapig zaten te eten. Eenmaal daar aangekomen wurgde hij een groot deel van die arme dieren.

In totaal zijn er “tussen de zeven en negen” konijnen op deze lafhartige wijze gedood door de basisschoolpsychopaat. Dat zou ook gelden voor twee cavia’s. In totaal heb je het dus over tussen de 9 en 11 dieren.

Het allerergste is dat deze halvezool na zijn dood heel blij vertelde dat hij niet alle cavia’s en konijnen kon vermoorden omdat ze wegrenden. Hij kon dus niet bij ze in de buurt komen. Álle dieren die hij in handen kreeg heeft hij wél gestikt.

Al het personeel van de kinderboerderij is natuurlijk geschrokken. Niet zo gek, natuurlijk, want wat hier gebeurd is, is wanstaltig. Maar de jongen zelf denkt daar heel anders over. Toen hij betrapt werd toonde hij namelijk op geen enkele manier dan ook berouw. Sterker, hij zou niet eens een emotie hebben getoond.

Ongelooflijk genoeg kan de jongen niet vervolgd worden – en zijn ouders ook niet. Hij is namelijk “jonger dan 12 jaar oud.” Hij gaat nu wel een zogenaamd “zorgtraject” in, wat ons blijkbaar gerust zou moeten stellen.

Dat doet het natuurlijk niet. Deze jongen is overduidelijk een psychopaat. Als je dit doet een geen emoties toont ben je niet in orde. Wat zo mogelijk nog enger is, is het feit dat uit allerlei onderzoek blijkt dat psychopatische moordenaars als kind vaak dieren mishandelden en om het leven brachten. Net zoals dit jongetje gedaan heeft. Zonder emoties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *