In Mexico zijn de lichamen teruggevonden van drie surfers – twee Australiërs en een Amerikaans – die sinds een week vermist waren. Ze hadden elk een kogel in het hoofd. Dat heeft het Mexicaanse parket zondag aangekondigd.

Bron: BELGA

Vandaag om 22:21

Een van de pistes die de onderzoekers volgen, is die van een verkeerd afgelopen poging om de pick-uptruck van de toeristen te stelen. Het voertuig werd uitgebrand teruggevonden, niet ver van de plaats waar de lichamen werden gevonden. Ze lagen in een 15 meter diepe waterput.

De Australische broers Jake (30) en Callum (33) Robinson en de Amerikaans Jack Carter (30) waren vorig weekend voor het laatst gezien op een populaire surfspot in het noorden van Baja California, een Mexicaanse regio die grenst aan de Verenigde Staten. Toen de Australiërs niet opdaagden bij hun eerder geboekte Airbnb en de Amerikaan afwezig bleef van het werk, begon de zoektocht.

Familieleden van de drie surfers zijn ter plaatse om de lichamen te identificeren. 

In de dagen na de verdwijning arresteerden lokale autoriteiten drie mensen die mogelijk een connectie hadden met de zaak. Ze waren onder invloed en een van hen had de telefoon van een van de vermisten op zak.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *