YALEC / Pixabay

Hollywoodacteur Tyrese Gibson heeft alarm geslagen over de pedofielen die het Hollywoodsysteem controleren. Hij beweert dat studiobazen Satan aanbidden en dat hun agenda bestaat uit het corrumperen van kinderen en het normaliseren van het kwaad, bericht Thepeoplesvoice.

Tijdens een optreden in Big Boy’s Neighborhood radioshow onthulde de “Too Fast Too Furious” ster dat de pedofiele elite “de duivel probeert te normaliseren” via tekens en symbolen in de media.

“Ze proberen de duivel te normaliseren. Ze proberen de duivel te populariseren… De duivel is op het hoofdpodium bij awardshows en in elke video en tekens en symbolen…”

“Ik zei: ‘Weet je wat? We moeten ophouden onze relatie met Jezus te behandelen als het kleine maatje waar je tegen praat voordat je ’s avonds naar bed gaat en luidruchtiger zijn over wat God voor ons betekent en alle dingen waar God ons doorheen heeft gebracht,” zei Gibson.

“Ja. Ze gaan tot het uiterste om de duivel te promoten en dat maakt me kwaad omdat in het verleden gebruikelijk was dat duivelsaanbidders heel geheimzinnig deden,” voegde hij eraan toe.

Ter afsluiting van het gesprek liet Gibson gospelzangeres Kim Burrell bidden.

[embedded content]

Gibson is de laatste Hollywoodveteraan die pedofilie binnen de industrie aan de kaak stelt.

Volgens Jenna Jameson, een volwassen ster, wordt de wereld beheerst door pedofielen uit de elite die “kinderen opofferen en martelen” voor de sport, en Hollywood zwijgt over kinderseks omdat “ze er niet alleen aan meedoen, ze dekken ook de grote jongens.”

Voormalige kindsterren Corey Feldman en Elijah Wood hebben zich dapper uitgesproken over de “pedofilie-epidemie” die welig tiert in Hollywood, terwijl de industrie blijft proberen pedofilie te normaliseren door kindermisbruikers in hun gelederen te vieren en te verdedigen.

Deze sterren zijn lang niet de enige insiders die de misdaden van het wereldwijde pedofielennetwerk van de elite aan de kaak stellen.

Pedofilie is diep geworteld in de “high society” over de hele wereld en er is “bewijs” dat pedofielen uit de elite sekshandel drijven met kinderen voor hun gestoorde plezier, zegt Wikipedia mede-oprichter Larry Sanger, die de wereld heeft aangespoord om wakker te worden voor de “verschrikkelijke realiteit.”

Het fenomeen van elitaire pedofilie is systematisch en diepgeworteld, volgens Larry Sanger, die waarschuwde dat “veel van de Beautiful People op de hoogte zijn van kindersekshandel door elites” voordat hij eraan toevoegde dat “sommigen eraan deelnemen, en… de media en rechtbanken het in de doofpot stoppen.”

Sanger, die Wikipedia mede oprichtte, de naam bedacht en een groot deel van het oorspronkelijke beleid schreef, heeft nu zijn formidabele aandacht gericht op de plaag van elitaire pedofilie en zei: “Dit is geen grap en het is echt.”

Sanger schreef een diepgravende Twitter thread over het onderwerp, waarin hij verschillende bekende daders koppelt aan een aantal minder bekende, maar niet minder verontrustende, onthullingen en doofpotaffaires uit de recente geschiedenis, in een poging om de massa wakker te schudden voor wat hij omschrijft als de “realiteit en horror” van kindersekshandel door elites.

“Helaas gebeurt dit steeds weer… en weer …en weer.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *