Podcaster, blogger, journalist en opiniemaker Sietske Bergsma vindt dat “transgenderbehandelingen” van (jonge) kinderen per direct moet stoppen. Dat zegt ze naar aanleiding van onderzoek van het UMCG waaruit blijkt dat de meeste kinderen hun ‘transgenderwens’ uiteindelijk ontgroeien – als er niets gedaan wordt met die gekkigheid.
Twee dagen geleden berichtten wij dat het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) onderzoek heeft gedaan naar ‘transgenderkinderen.’ De resultaten van dat onderzoek sluiten precies aan bij wat wij van rechts al jaren roepen: de ‘transgenderwens’ van veel kinderen komt niet voort uit “genderdysphorie” maar uit andere zaken zoals depressie of “twijfel” over zichzelf (wat normaal is op die leeftijd). Transgenderbehandelingen voor die kinderen zorgen voor enorme problemen: ze groeien namelijk vanzelf over die wens heen.

Medisch ingrijpen blijkt lang niet altijd nodig te zijn. Sterker nog, bijna nooit. Die kids zijn gewoon “op zoek naar zichzelf.” Er hoeven geen hormoonbehandelingen bij te komen en al helemaal geen gesnij.

Bergsma: ‘Stel artsen aansprakelijk’

Opiniemaker Sietse Bergsma zegt nu tegen De Dagelijkse Standaard dat dit onderzoek eens temeer bewijst dat de manier waarop omgegaan wordt met zogenaamde “transkinderen” op de schop moet.

“Dat uit onderzoek blijkt dat kinderen op latere leeftijd terugkomen op hun wens om in transitie te gaan, en spijt krijgen van medisch ingrijpen, moet onmiddellijk aanleiding zijn om met de schadelijke, omstreden behandelingen, zoals die nu in Nijmegen en Amsterdam op de genderpoli’s plaatsvinden, te stoppen,” aldus Bergsma.

Vervolgens haalt ze hard uit naar de artsen en ziekenhuizen die dit soort “knappe chirurgie” (aldus Fleur Agema) verrichten.

“Jonge lichamen zijn geen proefkonijnen en geen speeltje van woke-progressieve ideologen die op alle gebieden meer kwaad aanrichten dan goed,” zegt Bergsma namelijk tegen uw favoriete website. Daarom wil ze dat er iets gebeurt. Niet alleen moeten dit soort wanstaltige operaties/behandelingen verboden worden, maar er moet ook op andere manieren worden ingegrepen.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor onze KINDEREN en verzetten we ons HEFTIG tegen de Woke-Gekte. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Houd DDS in de lucht door via BackMe te doneren en help ons de knettergekke Woke-idioterie elke dag weer te bestrijden – en onze kinderen te beschermen tegen zieke volwassenen die het verminken van kinderen om de één of andere reden erg fijn vinden.

“Het is een schande,” stelt Bergsma, “dat de medische wereld nog meewerkt aan wat nu dus boven tafel komt.” Daarom, sluit ze af, “pleit ik voor het strafrechtelijk verantwoordelijk stellen van artsen en specialisten.”

Als zo’n idee werkelijkheid wordt betekent dit dat artsen vervolgd zouden kunnen worden wegens verminking. De redenering hierachter is dat uit allerlei onderzoeken blijkt dat er weinig tot geen “gedegen onderzoek” wordt gedaan alvorens “transkinderen” voor het leven verminkt worden. Als ze daar later spijt van krijgen hebben ze pech. En dat is gek. Want artsen zweren immers een eed om mensen te genezen, om ze beter te maken, en om ze nooit (bewust) te beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *