De morele verloedering van Nederland heeft een nieuw dieptepunt bereikt in Leiden en Warmond, waar anonieme lafaards oudere burgers aanvallen met intimiderende briefjes. Deze brieven, die suggereren dat ouderen hun ‘te grote’ sociale huurwoningen moeten verlaten voor ‘meer behoeftige’ jongeren of vluchtelingen, zijn een beschamende afspiegeling van een samenleving die haar kompas kwijt is. Wanneer hebben we besloten dat ouderen, die de wederopbouw van dit land op hun schouders hebben genomen, nu ineens een sta-in-de-weg zijn?
In Leiden en Warmond hebben twee senioren, de 86-jarige Marijke Kramer en Ronald van 56, dergelijke dreigementen ontvangen. De inhoud? Een suggestie om plaats te maken voor jongeren onder het mom van ‘solidariteit’. Dit is geen solidariteit; dit is egoïstische agressie vermomd als sociaal beleid. Ronald kreeg zelfs te horen dat het ‘abnormaal’ is dat hij alleen in een woning woont terwijl “vluchtelingen in het gras moeten slapen”, schrijft de Telegraaf. Dit is niet alleen een valse tegenstelling, maar ook een gevaarlijke.

Het is volstrekt verwerpelijk om ouderen als zondebok te gebruiken voor het falen van overheidsbeleid. Onze woningmarkt is kapot, verpletterd onder het gewicht van ongebreidelde migratie en een volkomen inadequaat bouwbeleid. En in plaats van echte oplossingen te bieden, wijzen we met een beschuldigende vinger naar mensen die decennialang hun bijdrage hebben geleverd aan de samenleving.

De politiek heeft deze crisis veroorzaakt. Door het aanmoedigen van massamigratie en het falen om voldoende te bouwen, hebben zij een omgeving gecreëerd waarin wanhoop en frustratie floreren. Nu zien we de vruchten van hun incompetentie: ouderen worden lastiggevallen en weggezet als hebzuchtig, terwijl de werkelijke hebzucht ligt bij een overheid die liever geld uitgeeft aan asielzoekerscentra dan aan het bouwen van betaalbare woningen voor eigen burgers.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

Dit is de bittere waarheid die we onder ogen moeten zien. We staan aan de rand van een afgrond, waar onze oudere generatie wordt weggezet om de falende multiculturele droom van de elite in stand te houden. Het is hoog tijd dat dit land terugkeert naar een beleid waarin Nederlanders en hun welzijn op de eerste plaats komen. Het is tijd om te stoppen met het demoniseren van onze ouderen en te beginnen met het aanpakken van de echte wortels van onze woningnood. Stop de schaamteloze hypocrisie, stop de morele aftakeling. Nederland verdient beter, onze ouderen verdienen beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *