De hysterische kreten van de linkse oppositie en hun media-handlangers over een “extreemrechts” kabinet doen steeds meer kiezers zich afvragen: wat is er nou precies extreemrechts aan het nieuwe centrumrechtse kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB? Rechtsfilosoof en opiniemaakster Raisa Blommestijn vatte deze vraag treffend samen op X: “Kan iemand me vertellen wat er precies ‘extreemrechts’ is aan het verbeteren van de koopkracht van de hardwerkende Nederlander, het verlagen van het eigen risico, het waarborgen van grondrechten en het veiligstellen van het bestaan van boeren en vissers?”

Kan iemand me vertellen wat er precies “extreemrechts” is aan het verbeteren van de koopkracht van de hardwerkende Nederlander, verlagen van het eigen risico, waarborgen van grondrechten en het veilig stellen van het bestaan van boeren en vissers? #regeerakkoord

Het antwoord is simpel: niets. Er is niets extreemrechts aan een beleid dat de belangen van de gewone Nederlander vooropstelt. De nieuwe coalitie zet in op het verlagen van het eigen risico in de zorg, een maatregel die miljoenen Nederlanders direct ten goede komt. Dit is geen radicale maatregel, maar een daad van sociale rechtvaardigheid.

Daarnaast waarborgt dit kabinet de grondrechten van burgers, iets wat essentieel is voor een gezonde democratie. Het beschermen van de vrije meningsuiting, de persoonlijke vrijheid en het eigendomsrecht zijn pilaren van een rechtsstaat en hebben niets te maken met extremisme.

Verder zorgt de coalitie voor het veiligstellen van het bestaan van boeren en vissers. Deze beroepsgroepen zijn al jarenlang het slachtoffer van rigide en vaak onwerkbare klimaat- en milieuregels die hun bestaan bedreigen. Door het herintroduceren van rode diesel en het aanpassen van het landbouw- en visserijbeleid, geeft de regering deze hardwerkende Nederlanders een eerlijke kans om te overleven en te floreren.

De hysterische reactie van links is niets meer dan een projectie van hun eigen extremistische neigingen. Terwijl zij antisemitische demonstraties op universiteitscampussen goedpraten en links-radicale ideeën promoten, beschuldigen zij de centrumrechtse coalitie van extremisme. Dit is de wereld op zijn kop.

Laten we eerlijk zijn: extreemrechts bestaat niet eens in Nederland. Wat we wel hebben gezien, is een opmars van extreemlinkse ideologieën die onze universiteiten en publieke ruimte vergiftigen. Het zijn deze radicalen die de samenleving verdelen en de orde verstoren, niet het nieuwe kabinet dat simpelweg de wil van de meerderheid van de Nederlanders uitvoert.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vinden we het gejank van de linkse medemens HILARISCH. Jij ook? Steun ons dan! Want de andere media huilen mee met de wolven in het bos. Wij niet. Wij staan voor een réchts Nederland, voor een stérk Nederland. Jij ook? Steun ons dan, doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen die knettergekke linkse mafketels.

Het is hoog tijd dat we door het linkse propagandascherm heen prikken en erkennen dat de nieuwe coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB juist staat voor gezond verstand en een beleid dat het welzijn van alle Nederlanders dient. De misplaatste hysterie van de linkse oppositie toont slechts hun eigen wanhoop aan in het licht van een kabinet dat daadwerkelijk doet wat nodig is voor het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *