De politieke elite van Europa en hun NAVO-bondgenoten lijken blindelings af te stevenen op een conflict van apocalyptische proporties. Polen, aangemoedigd door provocatieve westerse retoriek, heeft nu via president Andrzej Duda aangekondigd open te staan voor de stationering van nucleaire wapens. Dit is een roekeloze escalatie in een al gespannen situatie, die Rusland steeds verder in een hoek drijft waaruit het alleen met geweld zou kunnen reageren.

Terwijl het Westen de mond vol heeft van vrede en stabiliteit, tonen hun acties het tegendeel. De mogelijke plaatsing van NAVO-kernwapens in Polen, als reactie op de Russische militaire aanwezigheid in Belarus en Kaliningrad, is een gevaarlijke stap dichter bij een totale oorlog tussen kernmachten. Rusland heeft gewaarschuwd dat dit het wankele evenwicht op het scherpst van de snede zet. En toch, ondanks deze waarschuwingen, blijft het Westen provoceren.

Hoe kan het dat onze leiders niet inzien dat een confrontatie met Rusland miljoenen Europese levens kan kosten? Zijn ze werkelijk zo verblind door hun geopolitieke spelletjes dat ze bereid zijn om heel Europa mee te sleuren in een catastrofe? De huidige strategie lijkt minder op diplomatie en meer op een gevaarlijk spel waarbij men Russische reacties uitlokt.

De realiteit is dat Europese landen zoals Polen, ondersteund door Amerikaanse militaire beloften, steeds meer opschuiven van defensieve houdingen naar agressieve voorposten tegen Rusland. Dit terwijl er al Amerikaanse kernwapens liggen opgeslagen in België, Duitsland, Italië, Nederland en Turkije, en Groot-Brittannië en Frankrijk hun eigen arsenaal hebben.

Waarom deze opbouw? Waarom deze escalatie? Het is tijd dat de Europese burgers zich realiseren dat hun toekomst wordt verhandeld in de duistere kamers van de macht. De Poolse bereidwilligheid om kernwapens te stationeren is geen teken van kracht, maar van een diepgaande strategische dwaling die ons allemaal naar de rand van de afgrond duwt.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

De NAVO en de Europese politieke elite moeten hun koers wijzigen en terugkeren naar de onderhandelingstafel voordat het te laat is. We moeten ons afvragen of onze veiligheid echt gediend is bij een verdere militarisering en bij provocaties die Rusland alleen maar kunnen dwingen tot een reactie. Het spel met nucleaire vuur is een spel waarbij er geen winnaars zijn, alleen verliezers. Het is tijd dat we stoppen met het zijn van pionnen in een spel van grootmachten en beginnen met het beschermen van onze eigen toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *