Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Journalist en schrijver Ab Gietelink vindt de berichtgeving dat Nederlandse politici betaald zouden worden voor Kremlinpropaganda ‘te schandalig voor woorden’.

“Mensen worden verdacht gemaakt en dat is met onze vredesbeweging ook gebeurd,” zei Gietelink in blckbx today. “Dan staat er gewoon in het NRC Handelsblad: demonstreren voor de vrede, aangestuurd door Rusland en betaald door Rusland. Dat is gewoon een pure leugen. Puur fake news.”

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/nos-en-ad-plegen-een-journalistieke-en-juridische-misdaad-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Dat is de kern van het probleem

“Wat hier gebeurt, is dat het gesuggereerd wordt, zonder dat het bewezen is,” vervolgde hij.

Over de harde clash tussen FVD-leider Baudet en Jesse Klaver in de Kamer zei hij: “Stel nou dat je tegen Klaver zegt: u komt eerst uit een vredespartij – GroenLinks – en nu bent u een oorlogspartij. Hoe zou dat komen? Wordt u betaald door het militair-industrieel complex? Wordt u betaald door de NAVO? Bent u misschien corrupt? Dat is toch wel een vraag die we mogen stellen? Dat is toch een keurige vraag? Dat is het niveau waarop we nu zitten. En de media gaan daar gewoon in mee. Dat is de kern van het probleem.”

Journalistieke en juridische misdaad

Gietelink kan rekenen op bijval van schrijver Igor van Kaam. “NOS en AD plegen een journalistieke en juridische misdaad door met desinformatie laster te plegen,” stelt hij. “En dit alles puur uit paniek omdat rechts er beter voor staat dan globalistisch links in zowat heel de wereld.”

“Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Op deze manier leggen NOS en consorten juist de handelwijze van de beschuldigers bloot,” merkt Van Kaam op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *