Rob Jetten heeft vandaag het partijcongres van D66 gebruikt om te stoken bij de formatie. NSC moet, zei hij, uit de gesprekken stappen. En snel een beetje. Want “extreemrechts.” Podcaster Marianne Zwagerman is daar niet van onder de indruk. Want, zegt ze, D66 kan echt alleen maar stoken. Verder kunnen die nepliberalen niets.

“Wat is er gebeurd met de frisse nieuwe club van Pieter Omtzigt?” huilde Jetten vandaag. “Wij hadden grote hoop om in hem een partner te vinden in het politieke midden. Zijn nadruk op sociale advocatuur, grondrechten en financiële degelijkheid klonk prachtig. Hij leek in de campagne zo duidelijk over zijn principes. Toch heeft hij in een mum van tijd zijn hart verkocht aan de PVV.”

Vervolgens stelde Jetten: “Kiest Nieuw Sociaal Contract voor kabinet Wilders-I of voor Nederland?”
Podcaster, columnist en allround mediadame Marianne Zwagerman is daar niet van onder de indruk. Zij vindt dit gezeur van Jetten namelijk bizar typerend voor D66. De partij doet dit altijd. Voor de rest voegt die club echt niets toe aan de politiek.

“Stoken, drammen, wijsneuzen,” vat Zwagerman het wanstaltige systematische gedrag van Jettens engnekken samen. “Ze kunnen verder niks.”

Bij DDS zijn we KLAAR met de eeuwige spelletjes van D66. Het is de meest walgelijke partij van Nederland. Ja, ze zijn nog erger dan BIJ1. En dat wil wat zeggen. D66 kan echt de boel alleen maar proberen te verstieren. Voor de rest is de partij nergens goed voor. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen die ranzige kartellianen van Jetten!

Zo is het precies. Deze figuren kunnen echt alleen maar Nederland ondermijnen, de Nederlandse rechtsstaat ondermijnen, de cultuur ondermijnen, en de democratie ondermijnen. Dat is wat ze voortdurend doen. Elke dag. Elke week. Elke maand en elk jaar.

Het is bizar om te zien… en het ergste is dat ze bijna elke dag de ruimte hiervoor krijgen in de media. Want D66 en de media zijn niet slechts twee handen op één buik; het zijn leden van één en hetzelfde kartel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *