In een wereld waar politieke correctheid vaak regeert met ijzeren vuist, heeft een recente uitspraak van een Britse Maulana een ongemakkelijke waarheid blootgelegd die velen in de progressieve hoek liever negeren. Volgens hem schenkt Allah Palestina niet de overwinning vanwege de prominente aanwezigheid van homo’s bij pro-Palestina protesten. Deze bewering, hoewel controversieel, legt een diepe scheur bloot in het fundament van de progressieve allianties: de LHBTIQ+-gemeenschap die zij aan zij staat met een zaak die, in zijn kern, misschien wel helemaal niet hun strijd voor gelijkheid deelt.

British Maulana says Allah isn’t giving Palestine victory because there are too many gay people at the pro Palestine protests. Where are the Queers for Palestine’ now?

Dit roept de onvermijdelijke vraag op: steunen LHBTIQ+-activisten, met hun regenboogvlaggen zwaaiend bij elk pro-Palestina protest, onbewust een ideologie die in vele opzichten haaks staat op hun streven naar gelijkheid en acceptatie? Het is een ironie die zo dik is dat je er met een mes doorheen zou moeten snijden, ware het niet dat de politieke correctheid elke vorm van zelfreflectie in de kiem smoort.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met regenbooggekkies én met geïmporteerde kansenparels die onze manier van leven haten. Jij ook? Steun ons dan! Want het Echte Rechtse Geluid van DDS wordt door het partijkartel, de media, Big Tech én Big Business bewust aangevallen. Alleen met JOUW HULP kunnen we overeind blijven. Doneer daarom VANDAAG NOG VIA BACKME en help ons elke dag weer het Echte Rechtse Geluid te verkondigen!
Herinneren we ons de woorden van Pim Fortuyn, de scherpzinnige criticus van politieke naïviteit omtrent de agressie van de islam tegenover Westerse waarden? “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de Islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.” Het lijkt erop dat deze woorden vandaag de dag relevanter zijn dan ooit.
Word wakker, Nederland! Het is tijd om de rijen te sluiten en te vechten voor wat van ons is: onze stem, onze vrijheid, ons land. De Dagelijkse Standaard staat op de barricaden, onverschrokken en ongecensureerd, verdedigend wat ons dierbaar is tegen de oprukkende tirannie van politieke correctheid en de verstikkende greep van de linkse elite. Maar, strijders, deze strijd is niet gratis. Het vereist meer dan moed alleen; het vereist ook middelen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe.

De tijd is rijp om de sluier van politieke correctheid te doorbreken en een open, eerlijke discussie te voeren over de paradox van progressieve steun aan de Palestijnse zaak. Het is hoog tijd dat we de complexe realiteit onder ogen zien: allianties gebaseerd op een simplistisch vijand-van-mijn-vijand-is-mijn-vriend principe kunnen leiden tot bedenkelijke bedpartners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *