De media hebben de afgelopen dagen bericht dat FVD een echt “Baudet-parfum” zou verkopen. Dat zouden mensen gezien hebben bij het FVD Ledencongres van afgelopen zaterdag. Alleen is er een klein probleempje… Het is niet waar. En dus pakt Thierry Baudet ze zelf even aan.
“De fake mainstream media berichtten de afgelopen dagen dat ik een parfum op de markt zou hebben gebracht,” aldus Thierry Baudet op X. “Dit is onjuist – zoals vrijwel alles wat ze over mij berichten.”

En dat is wel een probleempje. Ze doen namelijk niet eens aan factchecken. “Ze vragen ook nooit of het klopt he?” schrijft hij namelijk vervolgens. “Nooit eens een simpel berichtje, ‘hoi klopt het dat…’ Geen enkele interesse in waarheidsvinding. Altijd alleen maar schamperen, meesmuilen, elkaar napapegaaien.”

De fake mainstream media berichtten de afgelopen dagen dat ik een parfum op de markt zou hebben gebracht. Dit is onjuist – zoals vrijwel alles wat ze over mij berichten. Ze vragen ook nooit of het klopt hè. Nooit eens een simpel berichtje, “hoi, klopt het dat…”. Geen enkele…

Toch is het gevolg best aardig. Baudet wordt namelijk “platgebeld door mensen die het niet-bestaande parfum willen hebben.” En ja, dat betekent hilarisch genoeg dat het mogelijk toch een goed idee is om binnenkort toch maar eens “met een neus om tafel” te gaan zitten.

Dat is natuurlijk wel een heel goed punt. De media berichten onzin. Er is geen Baudet-parfum. Er wordt niet eens aan gewerkt. Maar door die medialeugens blijkt nu wel dat er een markt is voor zo’n product. Dat is ronduit hilarisch… en toch. En toch. Je gaat denken: maak er gebruik van! FVD verkoopt meerdere dingen, waarom niet een heerlijk parfum?

En als je dan een paar flesjes cadeau geeft aan de journalisten die deze leugen de wereld in hebben geslingerd vinden zij het vast nog leuk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *