In een confrontatie in de Tweede Kamer heeft PVV-Kamerlid Marjolein Faber op niet te misverstane wijze laten zien wat het betekent om onversneden te vechten voor de veiligheid van Nederland. Terwijl Esmah Lahlah van GroenLinks-PvdA in een typisch linkse reflex beweerde dat Faber “niet lief genoeg” is voor ons gevangenispersoneel, pareerde Faber deze onzinnige kritiek met de scherpte van een geslepen mes.

“Wat een groteske misvatting van prioriteiten!”, zou Faber kunnen denken. In tijden waarin criminelen vrolijk naar huis worden gestuurd omdat onze gevangenissen uitpuilen, komt GroenLinks-PvdA niet verder dan klagen over de werkdruk van gevangenispersoneel? Faber stelde het kristalhelder: “De veiligheid van de maatschappij en genoegdoening van de slachtoffers staan op de eerste plaats.”

En hoe reageerde de linkse heks Lahlah? Met een eis dat Faber haar woorden over veiligheid terug moest nemen. “Ik neem niets terug. Dat gaat niet gebeuren en zeker niet op commando van mevrouw Lahlah,” was het stevige antwoord van Faber. Hiermee toonde ze aan dat de PVV als een van de weinige partijen de rug recht houdt in de slappe politieke cultuur van Den Haag.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Lahlahs poging om nog wat te mokken over het “gewauwel” van Faber viel in het niet bij de duidelijke en bondige uitleg van de PVV’er. Het is weer eens duidelijk wie er echt opkomt voor de belangen van Nederland en wie er liever een potje wil knuffelen met criminelen.

Overigens is het wel opvallend dat zo’n GroenLinks-PvdA haatvrouw op zo’n ongelooflijke manier tegen andere Kamerleden praat. Vanaf de eerste seconde zie je dat ze op Faber neerkijkt. Dat ze een hekel aan haar heeft. De haat en nijd druipen er werkelijk vanaf.

Brr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *