Het is weer zover. Jesse Klaver, de groene goeroe die denkt dat hij met zijn vingerwijzingen Nederland kan leiden, heeft de brutaliteit om onze Geert Wilders aan te vallen over zijn deelname aan de conservatieve CPAC-conferentie in Hongarije. Wilders, die daar stond als een bastion van conservatieve waarden, heeft niets meer dan lof verdiend voor zijn standvastige verdediging van onze normen en waarden. Maar nee, volgens Klaver is het “compleet ongepast voor een regeringspartij en beschamend voor de internationale positie van Nederland.”
Laten we even iets rechtzetten, Jesse. Terwijl jij en je globalistische vrienden zich druk maken om hoe slecht het staat dat Wilders spreekt op een platform waar ook andere conservatieve leiders spreken, vergeet je voor het gemak dat jijzelf continu in bed ligt met figuren als Soros en andere elite globalisten. Hypocrisie ten top!

In Nederland nul resultaten leveren voor je kiezers, maar wel meelopen in deze optocht van Putinvrienden en complotdenkers.

Dat Wilders hieraan meedoet is compleet ongepast voor een regeringspartij en beschamend voor de internationale positie van Nederland.

Wilders is eregast op Orbáns ultraconservatieve CPAC-conferentie nu.nl/buitenland/631…

Wat Klaver vergeet, is dat hij in Nederland zelf bar weinig presteert. Hij heeft het over “nul resultaten leveren voor je kiezers,” maar wie levert er nu werkelijk niks? Wilders heeft consistent gestreden voor de belangen van zijn kiezers, hij staat pal voor de veiligheid van Nederland en de bescherming van onze cultuur tegen de oprukkende invloeden van buitenaf. Hij heeft de verkiezingen van 22 november op grootste wijze gewonnen én doet zijn best om nu een regering te vormen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat Klaver zelf regelmatig conferenties en bijeenkomsten bijwoont waar allerlei dubieuze figuren rondlopen. Maar ja, dat mag natuurlijk wel, want dat zijn de ‘juiste’ mensen volgens de linkse kerk.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter onze boeren. Daarom werken we samen met EerlijkEten om onze lezers in staat te stellen voor een goede prijs heerlijk, vers Néderlands voedsel te kopen. Bestel nu een geweldige vleesbox of Allrounddoos van EerlijkEten en proef het verschil met het voedsel uit supermarkten! 

Jesse Klaver zou er goed aan doen om eens in de spiegel te kijken voordat hij anderen beschuldigt van internationale schande. Misschien ziet hij dan eindelijk de grootste hypocriet van Nederland. Wilders gaat tenminste de wereld over om ons land op de kaart te zetten als een bastion van vrijheid en rechtvaardigheid. Wat doe jij, Jesse, behalve ons land verkopen aan de hoogste bieder?

Dus, voordat je weer een tweet de wereld in slingert, denk dan eens na over je eigen positie en je eigen falen. Misschien dat we dan eindelijk eens een constructief gesprek kunnen voeren over hoe we Nederland écht beter kunnen maken. Maar dat is waarschijnlijk te veel gevraagd van een linkse globalist als jij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *