© MARC HERREMANS – MEDIAHUIS

Een bejaard koppel uit Kapellen is zaterdagnacht het slachtoffer geworden van een home invasion. Ze werden in hun woning aan de Louis Palinckxlaan overvallen door twee verdachten die hen opsloten in de kelder. De slachtoffers, een vrouw van 80 en een man van 78 jaar, raakten daarbij lichtgewond. Ze werden pas uren later bevrijd. De daders konden ontkomen, zo bevestigt het parket van Antwerpen.

Bron: BELGA

De vrouw was rond 3 uur ‘s nachts naar het toilet geweest. Toen ze terug naar de slaapkamer ging, werd ze geconfronteerd met de twee verdachten. Ze werd samen met haar partner gekneveld en opgesloten in de kelder. De verdachten doorzochten vervolgens de woning en sloegen daarna op de vlucht. Wat ze precies konden buitmaken, is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk gaat het om geld. 

De twee slachtoffers brachten de rest van de nacht in de kelder door. Ze werden rond 9 uur ‘s morgens bevrijd, nadat een buurman hen om hulp had horen roepen. Beiden werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het onderzoek naar de feiten is volop bezig en de daders worden opgespoord.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *