Het nieuwe regeerakkoord van de kersverse centrumrechtse coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB heeft de linkse oppositie in een staat van totale hysterie gebracht. De druiven zijn bijzonder zuur bij de (extreem)linkse partijen, die hun pijlen nu richten op wat zij zien als een ‘rampzalig’ akkoord vol ‘wensdenken’ en maatregelen die zij maar al te graag willen bestrijden als je de Telegraaf moet geloven.
Frans Timmermans van PvdA/GL, die spreekt over ‘radicaal rechts’, heeft geen goed woord over voor het akkoord: “Dit is voor werkende mensen heel slecht nieuws!” Timmermans jammert over het feit dat het minimumloon niet verhoogd wordt en dat de WW-duur wordt verkort, wat volgens hem de bestaanszekerheid ondermijnt. Hij voorziet een toekomst vol rechtszaken omdat, naar zijn zeggen, de ‘grenzen van de democratische rechtsstaat’ worden overschreden.
D66-leider Rob Jetten doet er nog een schepje bovenop en noemt het akkoord een verzameling ‘luchtkastelen gebouwd op financieel drijfzand’. Volgens Jetten is deze regering er alleen voor ‘rijk rechts’ en krijgen gewone mensen slechts kruimels toegeworpen terwijl de elite feestviert. Zijn dramatische taalgebruik doet vermoeden dat hij liever zijn eigen luchtkastelen zou blijven bouwen met de belastingcenten van hardwerkende Nederlanders voor zijn hysterische klimaatplannen.
Jimmy Dijk van de SP klaagt dat de regering een beleid voert dat alleen de rijken bevoordeelt, en CDA-voorman Henri Bontenbal ziet een gebrek aan lange termijnvisie om grote problemen zoals de vergrijzing en pensioenen aan te pakken. De linkse partijen zijn verenigd in hun verzet tegen het nieuwe beleid, wat aangeeft dat deze regering juist op de goede weg is om Nederland weer op de rails te krijgen.

Het is duidelijk dat de linkse oppositiepartijen niet kunnen verkroppen dat hun tijd van geldverspilling en bureaucratische onzin ten einde is gekomen. Ze proberen nu met alle middelen het beleid van de nieuwe coalitie in diskrediet te brengen. Dit soort reacties toont alleen maar aan dat de nieuwe coalitie precies de juiste stappen wil zetten. Nederland heeft genoeg van de linkse praatjes en wil daadkrachtig bestuur zien, iets wat de nieuwe coalitie hopelijk gaat leveren.

Het akkoord met de titel “HOOP, LEF EN TROTS” geeft een duidelijke richting aan: geen verplichte warmtepompen, een halvering van het eigen risico in de zorg, 600 miljoen euro extra voor ouderenzorg, en een strenger asiel- en migratiebeleid. Dit zijn maatregelen die de echte Nederlander aanspreken, niet de linkse dromers die in hun ivoren torens zitten.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vinden we het gejank van de linkse medemens HILARISCH. Jij ook? Steun ons dan! Want de andere media huilen mee met de wolven in het bos. Wij niet. Wij staan voor een réchts Nederland, voor een stérk Nederland. Jij ook? Steun ons dan, doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen die knettergekke linkse mafketels.

Met deze stevige maatregelen en duidelijke visie zal Nederland eindelijk de broodnodige veranderingen zien. De linkse oppositie mag dan wel met modder gooien, maar de nieuwe coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB zal standvastig blijven en doen wat nodig is om Nederland weer op de eerste plaats te zetten. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor ons land, ondanks het gejank van de linkse oppositie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *