Dringende onthullingen: De getuigenis van Dr. Malone tijdens een hoorzitting over verwondingen door COVID-19-vaccins onthult alarmerende bevindingen over DNA-besmetting in Moderna- en Pfizer-vaccins, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over kankerrisico’s. Transparantie en onderzoek zijn noodzakelijk!

In een verrassende onthulling hebben recente verklaringen van Dr. Malone tijdens een hoorzitting over ‘verwondingen veroorzaakt door COVID-19-vaccins’ schokgolven door de medische gemeenschap gestuurd.
Dr. Malone, een prominente figuur in het veld, benadrukte de bevindingen met betrekking tot de COVID-19-vaccins van Moderna en Pfizer, wat wijst op een mogelijk verband tussen het gebruik ervan en de ontwikkeling van kanker.

Volgens de getuigenis van Dr. Malone bevatten zowel Moderna- als Pfizer-vaccins DNA-verontreinigingen die door regelgevende instanties over het hoofd zijn gezien. Deze DNA-fragmenten, die in miljarden in de mRNA-vaccinflacons worden aangetroffen, vormen ernstige risico’s voor de ontvangers, waaronder de mogelijkheid van DNA-schade die leidt tot kanker en geboorteafwijkingen.

De kern van het argument van Dr. Malone ligt in de ontdekking van resterende DNA-fragmenten in de COVID-19 mRNA-vaccins.
Deze fragmenten, die niet openbaar zijn gemaakt, roepen alarmerende vragen op over de veiligheid en werkzaamheid van de vaccins.

Bron en vertaling: Vrijheidsberoving

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Terug op Facebook met een nieuw kanaal: https://www.facebook.com/HetAndereNieuws1

Facebook Backup: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 15 times, 15 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *