In een land waar de waarheid vaak wordt verdraaid en verstopt door de mainstream media, is het een verademing dat er nog stemmen zijn die durven te zeggen waar het op staat. Jan Dijkgraaf heeft weer eens de spijker op zijn kop geslagen met zijn Briefje van Jan. De schokkende voorspelling die hij doet na het beschamende falen van burgemeester Femke Halsema tijdens de antisemitische ongeregeldheden bij de opening van het Holocaustmuseum is ronduit huiveringwekkend.

Met de precisie van een chirurg legt Dijkgraaf de vinger op de zere plek: Halsema, als burgemeester en “facilitator” van dit nieuwste schandaal in onze hoofdstad, lijkt haar politieke vriendjes tevreden te stellen ten koste van alles. De ironie dat juist onder haar toeziend oog, in een stad die pretendeert een bastion van vrijheid en tolerantie te zijn, een dergelijk schandaal plaatsvindt, ontgaat niemand.

De harde realiteit is dat onder het “progressieve” bewind van Halsema, Amsterdam verder afglijdt naar een moreel failliet, waarbij de veiligheid van Joodse burgers wordt opgeofferd op het altaar van politieke correctheid en linkse zelfvoldaanheid. Dijkgraafs woorden zijn een sombere voorspelling voor de komende zes jaar van Halsema’s burgemeesterschap. Een periode waarin, als we niet oppassen, de situatie alleen maar verder zal verslechteren. ”Ik denk dat u (Femke Halsema red.) gisteravond, als facilitator van deze nieuwe schandvlek op dit deel van de Nederlandse geschiedenis, héél tevreden naar bed ging. Hartje van Kati Piri op de app… Duimpje van Rutger Groot Wassink… Het enige wat er nog aan ontbrak was een paar dode Joden. Maar dat komt nog wel. U heeft nog zes jaar.” voorspelt Jan Dijkgraaf. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep)Zeg ja tegen supervers, overheerlijk en betaalbaar eten met de Allround Box van EerlijkEten! In samenwerking met DDS en toegewijde Nederlandse boeren brengen Thierry Baudet en Gideon van Meijeren jou het beste van de natuur direct aan je deur. Van knapperige groenten tot sappig vlees, verse vis en perfecte aardappelen – proef de puurheid in elke hap. Kies vandaag nog voor de EerlijkEten Allround Box en ervaar de ongeëvenaarde smaak van versheid. Bestel via onze link en steun DDS met je aankoop. Ga voor eerlijk, kies voor EerlijkEten!

Zijn woorden zijn een waarschuwing voor ons allemaal. Ze benadrukken de urgentie van een krachtige respons tegen de toenemende normalisering van antisemitisme en het falende beleid dat dit mogelijk maakt. Het is tijd dat we opstaan tegen deze golf van haat en intolerantie. We moeten eisen dat onze leiders verantwoordelijkheid nemen voor hun acties (of het gebrek daaraan) en daadwerkelijk optreden om de waarden te beschermen die onze samenleving groot maken.

Laat het duidelijk zijn: als we deze weg blijven volgen, onder het toeziend oog van leiders zoals Halsema, dan is de duistere toekomst die Dijkgraaf schetst misschien dichterbij dan we denken. Het is aan ons, het Nederlandse volk, om dit tij te keren. Voor de toekomst van Nederland, voor de veiligheid van onze Joodse gemeenschap, en voor de ziel van ons land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *