Beste DDS-lezer,

In een wereld waar het tempo van leven steeds sneller wordt en de kloof tussen producent en consument groeit, stelt EerlijkEten.nl, opgericht door Gideon van Meijeren, Freek Jansen, en Thierry Baudet, zich ten doel deze kloof te dichten. Dit unieke initiatief brengt het beste dat onze Nederlandse boeren te bieden hebben direct naar uw keukentafel, met het respect voor natuur en dier dat u van ons gewend bent.
Stelt u zich eens voor: elke week, het Allround pakket vol met heerlijk, ethisch verantwoord vlees – van kippen, koeien, varkens, tot eenden – geleverd aan uw deur voor slechts €49,90. Dit is niet zomaar vlees. Dit is vlees zoals het bedoeld is, vrij van vaccins, hormonen, en van dieren die de ruimte en zorg hebben gekregen die ze verdienen. U proeft het verschil bij elke hap; een verschil dat niet alleen goed is voor uw smaakpapillen, maar ook voor uw geweten.
Door u aan te sluiten bij EerlijkEten.nl, wordt u deel van een beweging die streeft naar een eerlijkere, duurzamere en gezondere toekomst voor iedereen. U ondersteunt niet alleen de lokale economie en onze hardwerkende boeren, maar u helpt ook DDS sterker te worden door de kleine commissie die wij ontvangen van elke bestelling. Uw keuze voor EerlijkEten.nl is een keuze voor kwaliteit, integriteit, en gemeenschapszin.
Wacht niet langer. Maak vandaag nog de keuze voor een betere toekomst, voor uzelf en voor Nederland. Sluit u aan bij EerlijkEten.nl.

Met oprechte groet,

Het DDS-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *