Georganiseerd sadistisch kindermisbruik bestaat, maar blijft meestal onbestraft. Mensen beginnen in te zien dat door hun aanpak Justitie hier een rol in speelt. Ook het onderzoek van de commissie Hendriks naar georganiseerd sadistisch seksueel kindermisbruik onder de vlag van Justitie deugt niet. Het is tijd voor een second opinion, vindt ook Kamerlid Gideon van Meijeren. 

Georganiseerd sadistisch misbruik bestaat. Dat is ook de conclusie van de commissie Hendriks en hun rapport Tussen ongeloof, ondersteuning en opsporing. Over georganiseerd sadistisch misbruik van minderjarigen’. Toch zal de overheid in samenklank met de media het rapport Hendriks gebruiken om ‘aan te tonen’ dat er geen bewijs is gevonden van georganiseerd ritueel sadistisch misbruik. Ongeacht het feit dat Hendriks bewust niet op zoek wilde gaan naar bewijs. Dat lijkt ook precies de opzet van het ‘onderzoek’. De aanpak was een doofpotconstructie.

“Er bestaat geen georganiseerde misdaad zonder een netwerk van medeplichtigen”

Daarom moet er een nieuw, écht onafhankelijk onderzoek komen. Dat ook onderzoek doet naar de omvang en het netwerk. Zoals in 2020 ook de opdracht was van de Kamer. En onderzoeken in hoeverre hooggeplaatste ambtenaren binnen Justitie er bij betrokken zijn. Er bestaat geen georganiseerde misdaad zonder een netwerk van medeplichtigen. Als georganiseerd sadistisch seksueel kindermisbruik bestaat, zijn er ook figuren die ervoor zorgen dat dit onbestraft blijft.

Er is namelijk veel bewijs van een doofpotcultuur, als het gaat om georganiseerd misbruik. Een herkenbaar patroon van laakbaar handelen door politie en justitie. Aangiftes frustreren. Zaken seponeren. De geloofwaardigheid van slachtoffers en onderzoekers aantasten. Maar vooral een opvallend gebrek aan vervolgingen, laat staan veroordelingen, van daders van georganiseerd misbruik. Dit allemaal onder de vlag van Justitie. En ondertussen pretendeert men alsof het allemaal keurig functioneert.

De aanpak van de commissie Hendriks past binnen dit beeld. Ze hebben de vele brandbrieven en adviezen van GZ-behandelaren en belangenorganisaties grotendeels genegeerd. Vervolgens heeft minister Yeşilgöz aantoonbare leugens over het onderzoek verkondigd.

Lees het volledige artikel bij Elle Ster*: https://www.ellaster.nl/2024/04/19/de-doofpotconstructie/

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Terug op Facebook met een nieuw kanaal: https://www.facebook.com/HetAndereNieuws1

Facebook Backup: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 2 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *