In de straten van Amsterdam, waar ooit de echte Amsterdammers wandelden, vinden nu taferelen plaats die meer weg hebben van een Midden-Oosters strijdtoneel dan van onze tolerante hoofdstad. De studentenbetogingen aan de UvA, die zich richten tegen Israël en naar verluidt de Joodse gemeenschap, ontaarden steeds vaker in geweld en chaos.

Actievoerder onderhandelt met de politie. In het Arabisch. Locatie: Amsterdam, waar ooit Amsterdammers woonden.

Waar zitten we hier naar te kijken, @AmsterdamN, @Het_OM, @POL_Amsterdam, @UvA_Amsterdam, @MinOCW, @RHDijkgraaf, @OCW_TK?
Zijn dit onderhandelingen met een internationale student? Die spreken toch Engels? WIE IS DIT?

pic.twitter.com/qLhQZwRxSL

Journalist Joost Niemoller merkte op X op hoe een actievoerder zelfs in het Arabisch onderhandelde met de politie, een symptoom van de veranderende demografie en de groeiende invloed van radicale ideeën op Nederlandse bodem. Dit geeft ook weer dat moslims hun tribale conflicten in onze straten uitvechten.

“Politie, fascisten, staatsterroristen!”

Walgelijke uitingen van de betogers.

Er zijn verslagen dat de Mobiele Eenheid (ME) hardhandig optreedt tegen demonstranten. Hoewel deze berichten door sommigen als overdreven worden beschouwd, moeten we ons afvragen: is het normaal dat demonstranten straatstenen losrukken en bevelen van autoriteiten naast zich neerleggen? Dit zijn geen tekenen van vreedzame protesten, maar van een duidelijke verstoring van de openbare orde. Laten we ons zelf niet wijsmaken dat dit vreedzame demonstranten zijn die net als de Corona demonstranten vreedzaam koffie gaan drinken op het Museumplein.

OPROEP!
Kom allemaal naar de
#UvA in #Amsterdam om de studenten te steunen in hun demonstratie tegen de genocide en andere wreedheden van Israël in #Gaza.

Maak #Halsema en @POL_Amsterdam duidelijk dat *wij* de baas zijn in Nederland en niet Tel Aviv!

Hou het vreedzaam.

De oproep van islamist Arnoud van Doorn op X om de demonstraties te ondersteunen en te tonen dat “wij” de baas zijn in Nederland en niet Tel Aviv, is ronduit opruiend. Het is een regelrechte aanval op de Nederlandse autoriteit en rechtsorde. Dat hij tegelijkertijd oproept om het vreedzaam te houden, lijkt slechts een dun laagje vernis over een dreigende boodschap. Zijn woorden wekken de indruk dat hij het gezag van Amsterdam en bij uitbreiding de Nederlandse staat verwerpt.

De politie en de ME staan voor de uitdaging om de orde te handhaven onder moeilijke omstandigheden. Maar de wortel van dit probleem ligt dieper. De politiek is de ware schuldige achter deze antisemitische en antikapitalistische demonstraties. Jaren van ongebreidelde immigratie en een falend integratiebeleid hebben de banden tussen verschillende bevolkingsgroepen verzwakt. Hierdoor is het makkelijker geworden om mensen tegen elkaar op te zetten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de massa-immigratie van het walgelijke partijkartel. Zo’n type als Marcouch moet WIEBEREN. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en support ons Realistische, Patriottische geluid!

Het wordt tijd dat we ons realiseren dat de slapheid van onze politieke leiders en hun weigering om op te treden tegen radicalisering, onze samenleving van binnenuit uitholt. Het voortdurende toestaan van deze destructieve betogingen onder het mom van vrijheid van meningsuiting en vereniging, terwijl de fundamentele waarden van ons land worden aangevallen, moet stoppen. Nederland verdient beter. Nederland moet terug naar de normen en waarden die ons sterk maakten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *