Nou, het gaat echt helemaal los. Er zijn beelden online gezet – foto’s – waaruit blijkt dat het Eurovisie Songfestival-avontuur van Joost Klein ten einde is gekomen. De Nederlandse vlag is namelijk uit zijn kleedkamer gehaald. Ook wordt er beweerd dat Joost “het terrein verlaten heeft.” De kans op Nederlandse deelname is dus erg klein. Heel erg klein. Klein met een hoofdletter, zelfs.
Het lijkt erop dat het werkelijk game over is voor Joost Klein. Geruchten uit Zweden stelden het laatste half uur ofzo dat de Nederlandse vlag verwijderd zou zijn uit de kleedkamer die gereserveerd was voor de Nederlandse zanger en zijn team. Nou, die geruchten worden nu min of meer bewezen door foto’s. Kijk maar. Hier zie je wat zijn kleedkamer zou zijn… zonder de Nederlandse vlag.

CONFIRMED:

The Dutch flag was removed from Joost’s Dressing Room

UNCONFIRMED: According to sources the dutch flag has been removed from Joost’s dressing room.

This ISNT CONFIRMED but it has been mentioned by two sites who are in the press centre in Malmo.

Sterker nog, er wordt zelfs beweerd dat Joost en zijn gehele entourage vertrokken zijn uit de Arena en zelfs op weg zijn naar Nederland.

Er gaan meerdere verhalen rond over wat er gebeurd zou zijn. De mogelijkheid dat het om fysiek geweld gaat lijkt steeds waarschijnlijker. De belangrijkste vraag is nu of het om een “fotograaf” uit Zweden gaat – of dat het om een fysieke ruzie gaat tussen Klein en een lid van de Israëlische delegatie. Of dat het om een fotograaf gaat uit Israël, of een fotograaf uit Zweden die sympathiseert met Israël… of allebei niet.
Het Zweedse Aftonbladet zou stellen dat “Joost Klein beschuldigd wordt van geweld tegenover een vrouw die voor de tv-productie werkt.” Dit zou bevestigd zijn in eerste instantie door Israëlische media. Of zo wordt beweerd. 

We weten nog heel veel niet, maar we weten langzamerhand ook steeds meer wél. Het gaat vrijwel zeker wél om een fysieke confrontatie, blijkbaar tussen Joost en een vrouw. De kans dat dit over iets als Israël gaat en/of zijn ouders lijkt aanzienlijk, aangezien die aspecten van het schandaal al vanaf de eerste minuut gemeld werden.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze gekkigheid. We zijn tegen censuur én we zijn ook tegen Woke-zielepieten. Wij staan voor Néderland. Voor onze cultuur, onze tradities en onze geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons op te komen voor het ware Nederland!

Later meer.

Overigens boven dit artikel nog maar eens de video van Joosts optreden in de halve finale. Niet schrikken. Het is werkelijk weerzinwekkend wat deze man ons land en ons continent probeerde aan te doen. Erger dan dit wordt het niet. Wat een wanstaltig nummer.

Het maakt me eigenlijk niet eens uit wat hij gedaan heeft en of hij al dan niet geprovoceerd is: dit walgelijke nummer moet vooral nergens te horen zijn. Nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *