Januari 2024 heeft een ongekende realiteit aan het licht gebracht: Nederland staat nu bovenaan de lijst van Europese naties met de meest alarmerende oversterftecijfers – een schokkende 15,3%. Dit is geen statistiek om trots op te zijn; het is een wake-up call. Terwijl de mainstream media en regeringsinstanties ons hebben overspoeld met berichten over de effectiviteit en veiligheid van massale vaccinatiecampagnes, tonen de cijfers een verontrustend verhaal.

🚨🌍Highest Excess Deaths in Europe, January 2024:

🇳🇱Netherlands 15.3 %
🇭🇷Croatia 12.1 %
🇩🇰Denmark 11.5 %
🇩🇪Germany 9.9%
🇵🇹Portugal 9.4%

Why do lowest vaccinated countries have lowest excess deaths?

🇧🇬Bulgaria -14.2%
🇭🇺Hungary -8.6%
🇱🇹Lithuania -6.9%
🇵🇱Poland -2.2%

EuroSTAT

Wat nog onthullender is, is de directe correlatie tussen de hoogste vaccinatiepercentages en de stijging in oversterfte. Met Nederland aan de leidende kant, gevolgd door Kroatië (12,1%), Denemarken (11,5%), Duitsland (9,9%) en Portugal (9,4%), moet de vraag worden gesteld: wat is de ware prijs van deze vaccinatieprogramma’s?
In een tijdperk waarin de waarheid vaak wordt verdoezeld door politieke agenda’s, wijst de analyse van oversterftecijfers vergeleken met de periode 2016-2019 – een tijdperk onaangetast door de zogenaamde pandemie en de daaropvolgende vaccinatie-inspanningen – op een ongemakkelijke waarheid. De recente aanpassingen in de berekening van oversterfte door Europese overheden, waarbij de basislijn verdacht vooruitgeschoven is naar een periode met reeds veel vaccinatiedoden, doet niets anders dan essentiële feiten verbergen voor het publiek.
Word wakker, Nederland! Het is tijd om de rijen te sluiten en te vechten voor wat van ons is: onze stem, onze vrijheid, ons land. De Dagelijkse Standaard staat op de barricaden, onverschrokken en ongecensureerd, verdedigend wat ons dierbaar is tegen de oprukkende tirannie van politieke correctheid en de verstikkende greep van de linkse elite. Maar, strijders, deze strijd is niet gratis. Het vereist meer dan moed alleen; het vereist ook middelen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe.

Dit is geen kwestie van anti-vaxxer retoriek of complottheorieën; het is een kwestie van kritisch denken en eisen van transparantie en eerlijkheid van onze leiders en gezondheidsautoriteiten. Met het leven van onze burgers op het spel, is het tijd dat we voorbij de schermen van rook kijken en de feiten onder ogen zien. Nederland verdient beter, en vooral, onze toekomstige generaties verdienen een wereld waarin de waarheid niet wordt opgeofferd op het altaar van politieke agenda’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *