Transavia-topman Marcel de Nooijer slaat alarm: als de Haagse kliek haar zin krijgt met de gestoorde plannen voor Schiphol, waaronder een nachtsluit, dan zullen de prijzen voor vliegtickets verdubbelen. Een doodsteek voor de portemonnee van de gewone Nederlander. Waar een familie-uitje naar de zon voor een modaal gezin nog enigszins binnen bereik leek, wordt dit straks een luxe die alleen weggelegd is voor de rijken. Van 300 naar 600 euro voor een retourtje?

“Dan is vliegen niet meer toegankelijk voor de gewone Nederlander,” waarschuwt De Nooijer in De Telegraaf. Dit is geen ongeluk, maar een bewuste strategie van de Haagse engnekken die ons land besturen.

Met hun geobsedeerde focus op ‘het klimaat’ en ‘stikstof’ beweren deze politici bezorgd te zijn om onze planeet. Maar in werkelijkheid? Ze smeden plannen om ons, de gewone burgers, te knechten en te controleren. Terwijl zij zich wentelen in luxe, wordt ons de toegang tot een beetje levensvreugde, zoals een vakantievlucht, ontzegd. Het is een schandalige poging om de samenleving te splitsen in een elite die nergens last van heeft en een onderklasse die veroordeeld is tot een bestaan van ploeteren en ontbering.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS maken we ons samen met EerlijkEten hard voor transparantie over ons eten. Waar zitten insecten in? Als er insecten in zitten MOET dat vermeld worden op het etiket vinden, wij, hoewel dat nu NIET het geval is. Daarom zijn wij een petitie begonnen: DWING DEN HAAG om OPENHEID te geven over INSECTEN IN VOEDSEL en TEKEN DE PETITIE.

De Nooijer’s waarschuwing moet een wake-up call zijn voor iedereen. Het is hoog tijd dat we ons verzetten tegen deze waanzin. We mogen niet toestaan dat een handjevol politici en hun vriendjes bij de grote bedrijven beslissen hoe wij ons leven leiden. Laat dit een strijdkreet zijn tegen de totalitaire dromen van een elite die denkt boven ons te staan. Vrijheid om te reizen, om de wereld te verkennen, mag niet het exclusieve domein worden van de 1%. Het is tijd om terug te vechten, voordat het te laat is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *