*
*
We zijn nog gewoon in de lucht hoor..!

2024 © WantToKnow.nl/be

x

We reiken je deze info aan, omdat er kennelijk misverstanden zijn gerezen over de interpretatie van ons artikel/nieuwsbericht van 9 maart, 2 weken geleden, waarin we melding maakten, dat we worden gedwarsboomd door email-providers. (HIER) Het bericht inzake het toesturen/ontvangen van onze wekelijkse nieuwsbrief, die naar zo’n 7.000 geïnteresseerden wordt toegestuurd. En let wel, dit zijn mensen die ZELF deze nieuwsbrief zeggen te willen ontvangen, maar nu door HUN MAILPROVIDER worden afgesneden…!

Met andere woorden, wij voldoen aan hun wens om de nieuwsbrief toe te sturen, maar de emailprovider vind dat deze mensen –op basis van EU-censuurwetgeving- deze nieuwsbrief NIET doorgestuurd mogen krijgen!!

EN VERDORIE, dat is nogal wat.. TOCH?? Wij zijn druk bezig, om technische loops te creëren, waarmee we deze maatregelen kunnen omzeilen en zijn daar voor een deel al goed in geslaagd..!

DE WEBSITE IS EN BLIJFT IN DE LUCHT!!
Tot onze schrik kregen we berichten van trouwe WantToKnow-bezoekers, waarvan jij er wellicht ook een bent, die denken dat onze site onder vuur ligt. NEE, dat was niet de essentie/bedoeling van ons bericht; het ging om de rigoureuze EU-censuurmaatregel, die op 1 maart van kracht werd. Hetgeen betekent, inzake onze nieuwsbrief-verspreiding, dat wij machteloos staan/stonden, tegen de mailprovider-maatregelen, om onze nieuwsbrief niet meer door te sturen..

Let wel, we worden al sinds het begin van ons bestaan GEBOMBARDEERD met allerlei methodes om onze site te beschadigen en/of uit de lucht te halen. Een heel enkele keer, wankelt de site, als een bokser in een duel, die even wordt geraakt. Maar telkens pareren we deze aanvallen succesvol!

Het kan zijn dat onze communicatie rondom deze censuur, ietwat ‘krommunicatie’ was (om met Koot&Bie te spreken). Hopelijk hebben we met dit bericht deze info kunnen verduidelijken..! DUS..

We willen je daarom vragen dit
bericht in je op te nemen:

DE WEBSITE BLIJFT GEWOON IN DE LUCHT!!

Dus vertrouw onze virtuele plek op het internet en onze dagelijkse voortdurende publicaties. Daarbij blijken ook onze aanbiedingen terug te vallen in response; wellicht door wegvallen van vertrouwen in de CONTINUÏTEIT van bezorging/afhandeling..! Maar nogmaals, daar is geen enkele reden toe! We hopen dat we onze nieuwsbrieven zelfs bij een groter publiek kunnen laten aankomen, dan daarvoor het geval was. We hebben er alle vertrouwen in houden!

KEEP ON WANTTOKNOW!!

Guido Jonkers

publishing editor WantToKnow.nl/be

Source: wanttoknow.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *