White House Easter Egg Roll
WASHINGTON, DC - 10 APRIL: De Amerikaanse president Joe Biden en first lady Jill Biden wonen de jaarlijkse Easter Egg Roll bij op de South Lawn van het Witte Huis op 10 april 2023 in Washington, DC. De traditie gaat terug tot 1878 toen president Rutherford B. Hayes kinderen uitnodigde in het Witte Huis om met Pasen eieren te rollen op het gazon. (Foto door Alex Wong/Getty Images)
White House Easter Egg Roll
WASHINGTON, DC – 10 APRIL: De Amerikaanse president Joe Biden en first lady Jill Biden wonen de jaarlijkse Easter Egg Roll bij op de South Lawn van het Witte Huis op 10 april 2023 in Washington, DC. De traditie gaat terug tot 1878 toen president Rutherford B. Hayes kinderen uitnodigde in het Witte Huis om met Pasen eieren te rollen op het gazon. (Foto door Alex Wong/Getty Images)

OAN’s Abril Elfi
11:18 AM – zaterdag 30 maart 2024

Het Witte Huis heeft ontwerpen met een religieus thema verboden voor het paasei evenement. 

Advertentie

Religieuze paaseieren worden niet geaccepteerd van kinderen van de Nationale Garde voor het 2024 “Celebrating National Guard Families” kunstevenement in het Witte Huis.

Naast de jaarlijkse Easter Egg Roll viert het Witte Huis Pasen met een kunstwedstrijd. In een flyer van de wedstrijd staat dat een ontwerp voor een paasei “geen twijfelachtige inhoud, religieuze symbolen, openlijk religieuze thema’s of partijpolitieke uitspraken mag bevatten.” 

“Als onderdeel van de paastradities in het Witte Huis presenteren America’s Egg Farmers al bijna 50 jaar met trots een ingewikkeld gedecoreerd herdenkingsei aan de First Lady van de Verenigde Staten. In 2021 breidde het Witte Huis deze jarenlange traditie uit met door jongeren ontworpen paaseieren in de East Colonnade van het Witte Huis”, legt de flyer uit. “Namens First Lady Jill Biden vragen de Adjutants General of the National Guard jongeren van National Guard-families uit de hele Verenigde Staten en alle Amerikaanse territoria om kunstwerken in te sturen die geïnspireerd zijn op het thema ‘Celebrating our Military Families’.”

Kinderen wordt gevraagd eieren te beschilderen met afbeeldingen uit hun eigen leven. “Geselecteerde ontwerpen die de unieke ervaringen en verhalen van kinderen van de Nationale Garde vertegenwoordigen, zullen tot leven worden gebracht op echte kippeneieren door getalenteerde eierkunstenaars uit het hele land en worden tentoongesteld in het Witte Huis tijdens Pasen en Pesach”, aldus de advertentie

Inhoud die “onverdraagzaamheid, racisme, haat of kwaad tegen een groep of individu aanmoedigt of discriminatie op grond van ras, geslacht, godsdienst, nationaliteit, handicap, seksuele geaardheid of leeftijd” bevordert, mag niet worden gebruikt in onderwijsinstellingen door kinderen. 

Kinderen zullen een paar gekozen ontwerpen op echte eieren schilderen, die tentoongesteld zullen worden in het Witte Huis.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws direct in je inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *